Авиокомпанията, чийто самолет се разбита тази седмица, е спряла временно

...
Авиокомпанията, чийто самолет се разбита тази седмица, е спряла временно
Коментари Харесай

След катастрофата: Китайската компания приземява 223 "Боинг 737"


Авиокомпанията, чийто аероплан се разрушена тази седмица, е спряла краткотрайно 223 самолета „ Боинг “ 737-800, сподели представителят на самолетната компания Лиу Сяодун, оповестява CNN.

Заземените самолети са подложени на ревизия за сигурност и поддръжка, с цел да се подсигурява, че са годни за хвърчене, а самолетната компания е почнала огромен ремонт след злополуката, сподели Лиу.

Този ход идва дни откакто полет 5735 на China Eastern Airlines се разруши в далечен планински регион в южната част на страната, до момента в който лети от Кунмин до Гуанджоу, в най-тежката въздушна злополука в Китай от повече от десетилетие.

На борда на самолета имаше 132 души. След края на търсене не са открити оживели, оповестиха китайски следователи в сряда.

Все още не е открита повода за злополуката. Но откриването на пилотската кабина в сряда може да даде решаващи улики за това по какъв начин се е развило бедствието. Там е една от двете по този начин наречени " черни кутии ", като следователите към момента търсят записващото устройство за полетни данни.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР