Авиокомпания е оставила своите пътници на около 320 кмилометра от

...
Авиокомпания е оставила своите пътници на около 320 кмилометра от
Коментари Харесай

Самолет свали пътниците в друг град посред нощ

Авиокомпания е оставила своите пасажери на към 320 кмилометра от дестинацията им, за която са пътували.

Пътниците на Wizz Air са били шокирани, когато полетът е кацнал на летището в Донкастър вместо в Лондон Гетуик.

Пасажерите настояват, че е трябвало да отделят стотици лири за таксита, с цел да се приберат назад у дома „ измежду нощ “, оповестява Daily Star.

Полетът е бил плануван за 21:25 ч. от летището в Тел Авив, само че поради забавяне самолетът е изхвърчал чак след среднощ. Това е очевидно и повода за кацането на друго, далечно летище.

Ася е пътувала дружно с дребното си дете. Тя се е пробвала да се свърже с Wizz Air след преживяването си, само че е получила просто автоматизиран отговор.

“Беше извънредно. Никога не съм имала сходно прекарване. Не разбирам по какъв начин самолетна компания може да остави пасажерите си сами измежду нощ”, показа Ася.



Един консуматор на Twitter написа: “@wizzair безусловно остави цялостен аероплан с пасажери от Тел Авив в Донкастър, Шефил, вместо на Гетуик и ни сподели да се оправяме сами до у дома. Студено е и няма таксита”.

Шакаф Карват разказа преживяването си пред The Mirror: “Веднага откакто всички слязохме от самолета, затвориха вратите и екипажът изчезна. Не ги видяхме още веднъж. Нямаше никого от Wizz Air”.

“Имаше фамилии с бебета и дребни деца, хора, които гонеха различен полет”.

Карват изясни, че е трябвало да показа такси с различен пасажер и то му е коствало 260 паунда.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР