Авиокомпаниите в Съединените щати отчетоха драстичен ръст на инциденти с

...
Авиокомпаниите в Съединените щати отчетоха драстичен ръст на инциденти с
Коментари Харесай

Небивал ръст на буйстващи пътници

Авиокомпаниите в Съединените щати регистрираха фрапантен растеж на произшествия с буйстващи пасажери през настоящата година. Това е резултат в отговор на измененията, въведени по време на пандемията. FAA оповестява за 3000 случая на пасажери, които са попречили на работата на екипажите до 25 май 2021 година, като по-голямата част от тях - към 2300, са хора отказали да носят маска.

Разследванията на FAA за възможни нарушавания на федералния закон, при които пасажерите се намесват в отговорностите на членовете на екипажа, доближиха най-високото си равнище откогато се води статистика от 1995 година Само за първите 5 месеца на настоящата година FAA е провела 394 следствия. Това е двойно повече по отношение на същия интервал на 2020 година и два пъти и половина повече за обсъждания интервал за 2019 година

Притеснителното е, че като се изключи че броят на случаите се усилва, те стават и по-жестоки. Ситуацията накара американските самолетни компании да забранят краткотрайно продажбите на алкохол, макар че последните към момента обслужват тези в първа класа. В момента Southwest не възнамерява да стартира да сервира още веднъж алкохол, до момента в който American Airlines възнамерява да го направи, след приключването на периода за наложително носене на маски на 13 септември.

 Небивал растеж на буйстващи пасажери

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР