Авиокомпаниите, които са сред фирмите най-силно пострадали от кризата с

...
Авиокомпаниите, които са сред фирмите най-силно пострадали от кризата с
Коментари Харесай

Авиокомпаниите започват да предлагат билети до „мистериозни дестинации“

Авиокомпаниите, които са измежду компаниите най-силно потърпевши от рецесията с ковид, интензивно търсят различни способи да привлекат повече консуматори. Последната им хрумка е да оферират полети към „ мистериозни дестинации “, при които пасажерите не знаят накъде се насочат.

Такава промоция е оповестила австралийската самолетна компания Qantas, съобщи Би Би Си. Това е същата компания, която при започване на световната пандемия, мощно лимитирала опцията да се пътува, вкара полети „ до на никое място “. При тях самолетът прави няколкочасов полет, като в последна сметка каца още веднъж на същото летище, от което е изхвърчал. Тези полети бяха ориентирани към всички, които имат носталгия към пътуването със аероплан.

„ Мистериозните дестинации “ не са изцяло ново откритие на самолетните компании. Подобни екскурзии са известни през 60-те в Англия, с тази разлика, че тогава пътуването се реализира с рейсове, а постоянно туристите се оказват в места като родния им град да вземем за пример. Сега Qantas афишира, че ще организира пътешестване до „ мистериозни дестинации “ до някое от другите летища в Австралия от базите си в Брисбейн, Мелбърн и Сидни. Цените за това странствуване стартират от 737 австралийски $ (931 лева.), а в програмата може да се включва дегустация на вино, гмуркане на острови или гурме обяд.  

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР