Авиацията на Южния военен окръг и Черноморския флот на Русия

...
Авиацията на Южния военен окръг и Черноморския флот на Русия
Коментари Харесай

Путин вдигна 60 изтребителя и бомбардировача + Черноморския флот на мащабно учение

Авиацията на Южния боен окръг и Черноморския флот на Русия ще практикуват нанасяне на ракетни удари на оптимално разстояние по цели на територията на четири съставни единици на Южна Русия , в ученията ще вземат участие повече от 60 самолета. Това разгласи пред публицисти Вадим Астафиев, ръководител на пресслужбата на Южното военно окръжие.

„ Авиационни формирования и военни елементи от Военновъздушни сили и Противовъздушна отбрана на Южния боен окръг, както и военноморската авиация на Черноморския флот , ще вземат участие в инспекция на бойната подготвеност. Те ще отработят взаимоотношение при нанасяне на ракетни удари на оптимално разстояние. Ще се включат изтребители Су-27СМ, Су-30СМ2, както и многофункционални бомбардировачи Су-34 “, сподели той.

Астафиев посочи, че об обучение то ще се организира на територията на Ростовска и Волгоградска област, Краснодарския регион и Крим.

Също по този начин, авиационни формирования и военни елементи ще тренират и прекачване на летища под „ противников “ удар.

По-рано командващият Южния боен окръг военачалник Александър Дворников стартира инспекция на бойната подготвеност на подчинените формирования и военни елементи. В него вземат участие над 6000 военнослужещи. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР