Авиационният сектор е един от най-силно засегнатите от кризата и

...
Авиационният сектор е един от най-силно засегнатите от кризата и
Коментари Харесай

BULATSA преустановява набирането на ръководители на полети до 2022 г.

Авиационният бранш е един от най-силно засегнатите от рецесията и след въведените от страните противоепидемични ограничения трафикът стигна до невиждано ниски равнища, като спадът по отношение на 2019 година е с съвсем 88 %.

По първични прогнози упованията бяха за гладко възобновяване през лятото на 2020 година до минус 50%, а в края на годината да се доближи до минус 20%. Реално регистрираните стойности обаче бяха минус 58% по отношение на 2019 година

Последната прогноза за възобновяване на авиационния бранш в Европа е за гладко повишаване на въздушния трафик през идващите 4 година Очакванията за вероятно постигане на равнищата от 2019 година са едвам за 2025 година

Отчитайки тежката икономическа обстановка в авиационния бранш BULATSA преразгледа своите проекти за асортимент и образование на ръководители на полети и взе решение да прекрати краткотрайно приема на претенденти за специалността.

Подалите документи за присъединяване в подбора за тази година ще би трябвало да аплайват още веднъж и да дават отговор на условията по отношение на момента на оповестяване на нова сесия.

По първични проекти възобновяването на акцията за набиране на нови претенденти за ръководители на полети се чака да бъде след първото тримесечие на 2022 година, само че решенията в тази връзка ще бъдат взети след отчитане на настоящата обстановка. За повече информация следете уеб страницата ни и страницата във фейсбук.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР