Ави Бенеди прибави още една статуетка към наградите си. Той

...
Ави Бенеди прибави още една статуетка към наградите си. Той
Коментари Харесай

Ави Бенеди с награда „Певец на годината“

Ави Бенеди прибави още една статуетка към премиите си. Той бе награден с наградата „ Певец на годината “ в категорията „ Международна звезда “, на изискана гала в столичен клуб.

„ Щастлив съм, че получих тази премия. Аз постоянно съм се считал за жител на света и не мога да се огранича единствено с една страна. И като актьор считам, че работата ми е да демонстрирам своето изкуство на повече хора “, поделя Ави. За първи път той издаде пред медията ни, че е подготвен с нова авторска ария, която да предложи на Емилия.

„ Емилия още не знае, споделям го за първи път на вас. Искам да я изненадам. Парчето ще бъде на иврит и български, като надлежно по текстовете работят Гили Закай и Данна Донку. Песента е продължение на тоталния шлагер „ Кой ще му каже “. Убеден съм, че новата ария ще задмине по триумф първия ни дует с Емилия “, споделя изпълнителят.



Признанието за Ави по никакъв начин не е инцидентно, защото звездният реализатор е известен освен у нас, само че и в Израел, Русия, Турция, Гърция, Румъния, Сърбия, Съединени американски щати. Говори и пее на редица езици, измежду които иврит, британски, немски, съветски, български, персийски, бухарски, словашки, румънски. Бенеди е казвал в сови изявленията, че единствено у нас го дефинират като поп-фолк артист, което не е напълно тъкмо. Освен с поп-фолк той се оправя ослепително с рок, поп, етно музика, в това число и опера.

Ави Бенеди има забележителна кариера.

В Израел Ави Бенеди и „ Diamond Band “ пробиват с песента „ Live like in a movie “, която четири седмици е №1 в музикалните ранглисти.

От 2006 година стартира независимата кариера на Ави Бенеди в Русия.

След триумфа на дуета „ Кой ще му каже “ с Емилия у нас, следват още планове с „ Пайнер “ и български реализатори, участия по света, основаване на песни за артисти от разнообразни точки на света – Ищар, Филип Киркоров, Индира Радич, Саша Матич. Колкото и необикновено да звучи, Ави Бенеди е основал ария и за рапзвездата Cardi B.

Песента „ Някой ден “, събрала израелския композитор и артист Ави Бенеди и една от емблемите на родната сцена – Етиен Леви, към този момент се учи в образователната стратегия за десети клас.

Певецът записва нов дует със международната звезда Ищар. Това не е първият план сред двамата музиканти, които с изключение на с изкуството са свързани и с положително другарство. През 2016г. Бенеди получи изключителната привилегия да бъде част от концерта на Ищар в България.

Ави е притежател на влиятелната премия Златна Плоча за песента „ Gib Net Auf “, която е композирал за австрийската джаз певица Jazz Gitti.

Едновременно с музиката, която прави Ави Бенеди се е заел и с нелеката задача да открива надарени младежи, да ги продуцира и приготви за огромната сцена в музикалната компания EMG.

Ави Бенеди с сътрудници и приятели
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР