Август мина и замина, а почти не усетихме кога (е,

...
Август мина и замина, а почти не усетихме кога (е,
Коментари Харесай

Огнена любов: Денис Теофиков и горещата мацка, с която ходи

Август мина и отпътува, а съвсем не усетихме по кое време (е, проличава си по банковата сметка, че беше другояче дълъг месец), само че любовните трепети за някои хора не престават с цялостна мощ. Тийн сензацията Денис Теофиков не е доста деен в Инстаграм, рядко споделя нови фотоси и сторита, а персоналните му връзки са безспорна тайнственост. 

В нищо от това няма неприятно, само че почитателите му все пишат, че желаят да чуват и виждат повече от обичаната си звезда. Не знаем дали той се е вслушал в тези стремежи, само че несъмнено показа нещо много пикантно на стори. Певецът качи къс съкровен миг сред него и момичето, което дълго време се спряга за негова другарка. На сторито виждаме двамата да се целуват, а Денис е добавил и емоджи във формата на сърце. Очевидно е, че нещата сред него и въпросната мацка са съществени.

Виж още: Когато банският ти е прекомерно дребен: Симона със секси провокация от морето

Момичето се споделя Алекса Ангелова и се занимава с грим, в случай че съдим от описанието ѝ в профила в Инстаграм. Мацката наподобява е много поддържана и харесва по-екзотичната визия и секси лъчение. За Алекс се заприказва още през 2019 година, когато се твърдеше, че Денис бил изневерил точно с нея на тогавашната си другарка Десита. " Изневери ми и то нееднократно, подобен човек е ", написа в стори Десита преди много време, когато почитатели я питаха дали са поставили завършек на връзката си.

Виж още: Испанско, горещо и цялостно с купони: Лятото на топ инфлуенсърката Ивомила

Е, явно всички тези драми са зад тила на Денис, който се любува на знойната красавица, която умерено може да завоюва купата " Мис плеймейт ", в случай че състезанието се организираше още.

Виж още: Анита на Рачков обра точките с една фотография, театралничи до първокласна кола

Изображение: https://www.instagram.com/alexaangelovaaa/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР