Август месец вече е тук и астролозите са готови с

...
Август месец вече е тук и астролозите са готови с
Коментари Харесай

Кошмарен август за три зодии

Август месец към този момент е тук и астролозите са подготвени с прогнозите си по отношение на това какво тъкмо ни чака до края на август.

Според специалистите месецът няма да е по никакъв начин розов за представителите на три знака. Очакват ги доста проблеми, тествания, а някои от тях ще се наложи да се борят даже с меланхолия.

Астролозите естествено дават своите препоръки и предизвестия защо да внимавате, в случай че сте родени под някои от следните знаци.

Овен

За Овните идват сложни дни. Ще се наложи да докажете на какво тъкмо сте способни. Отмина времето, когато всичко ви е падало от небето. Време е да се борите за мястото си под слънцето. Астролозите споделят, че би трябвало да съберете цялата си воля и да действате. Ако оставите нещата, без да се намесите и борите, рискувате да платите доста сериозна цена. " Черната " линия в живота ви ще продължи по-дълго време и това ще докара до меланхолия.

Рак

В началото на месец август ще ви бъде извънредно мъчно. Очакват ви проблеми в персонален проект. Може да се разделите със сродната си душа. Разбира сде, може да се опитате да избегнете всичко това, като поговорите откровено с обичания си човек, макар че не би трябвало да залагате изключително доста очаквания на това. Работете върху грешките и не се предавайте.

Водолей

Водолеите може да създадат съдбовна неточност, която да им коства кариерата. Астролозите размахват пръст, че в последно време сте много разсеяни и допускате доста неточности. Предстои ви сериозен диалог с управлението, допустимо е тонът да се изостри. Има риск да бъдете уволнени. За да избегнете това бъдете оптимално деликатни и съзнателни на работното място, написа jenata.blitz.bg.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР