Август е време на любов и промяна за много хора,

...
Август е време на любов и промяна за много хора,
Коментари Харесай

Август е месец на промяната: 5 зодии ще открият голямата любов

Август е време на обич и смяна за доста хора, само че тези 5 знака на зодиака ще са изключително удовлетворени, защото те ще са най-щастливи в този интервал. Те ще посрещнат любовта в живота си и ще намерят благополучие в продължение на доста години, написа jenata.blitz.bg.
Този месец би трябвало да слушате личната си вътрешен глас и да не слушате непознатото мнение.
Овен
През август ще бъдете фокусирани върху любовта и разбирането. Ако имате половинка, тогава вашите усеща ще се задълбочат, недоразумението сред вас ще изчезне. Можете да отидете на сантиментална почивка дружно, като по този метод укрепите връзките още повече.

Ако към момента не сте срещнали щастието си, след 11 август деликатно се огледайте отново. Може ненадейно да срещнете човек, който ще придава повече смисъл в дните ви.
Близнаци
Накрая пристигна времето ви. Тези близнаци, които са били самотни за дълго време, да не се отчайват. Слънцето ще изгрее и на вашата улица. Ще се срещнете с този, който чакахте толкоз дълго. Всичко в живота идва в точния момент. Най-важното е да чакаме търпеливо и да не бързаме. Вашите князе и принцеси към този момент ви чакат.
Вие сте работили доста и сте станали толкоз изтощени, че тази значима среща може да промени освен вашия вътрешен свят, само че и отношението ви към живота като цяло.

Везни
През август Венера ви покровителства. Достатъчно динамичен месец, изпълнен с пъстри събития. Трябва да се научите по какъв начин да слушате и възприемате информацията такава, каквато е, без разкрасяване. И даже тогава може да имате някои проблеми в разбирането с вашата сродна душа.
Привикнете към хората от вашата среда. Вашият обожател от дълго време е към вас, само че не го забелязвате. Месецът е удобен за началото на нещо ново, освен на връзките.

Стрелец
Ако се справяте добре в персоналния си живот и цялостна идилия цари вкъщи, пробвайте се да вдъхновите колегата си за нови каузи. А точно, участвайте в обща идея. Без значение в коя област работите, пробвайте се да намерите нещо забавно и за двама ви. Заедно сигурно няма да ви бъде скучно.
Ако не разполагате с гадже, е пристигнало времето да измененията всичко към по-добро. Имате предпочитание да преместите планини и ще започнете да действате. Внимателно анализирайте обкръжението си, претегляйте плюсовете и минусите и дълго чаканото другарство не е надалеч.

Водолеите
Стабилността е това, което ви липсва. Ако сте изтощени от шума и суетата и нямате сътрудник, тогава би трябвало да действате. Тези взаимоотношения, които не носят наслада и не ви интересуват, ще свършат сами. Ще имате опция да поемете надълбоко мирис и да продължите без да се връщате обратно.
Вие издържате доста и простите доста, само че към този момент нямате време или сила за това.
Действайте дружно със себе си и ще съумеете. Ако имате половинка, просто живейте и се радвайте. Всеки от нас може да има тъмно въодушевление или нещо друго, което от време на време може да докара до някои кавги в фамилията. Но това е краткотрайно събитие, всичко постоянно си отива на мястото – без значение какво.
Инфо: марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР