Август е месецът, в който не се иска много, за

...
Август е месецът, в който не се иска много, за
Коментари Харесай

Щастлив м. август за четири зодии

Август е месецът, в който не се желае доста, с цел да сме ведри и усмихнати. Слънцето пече, отпуските си вървят и всичко е прелестно. Но има 4 зодии, за които август ще е още по-фантастичен и запаметяващ се, написа az-jenata.bg. Кои са те?

Овен

През август, скъпи Овни, ще се чувствате на седмото небе от благополучие и успокоение!

Проблемите, които сте имали вкъщи или на работното място, ще се разрешат с лекост и през този интервал нищо няма да заплаши положителното ви въодушевление.

Възможни са забавни оферти в професионален проект, които могат да ви изкушат да работите в допълнение, само че пък за примамливо възнаграждение. Помислете добре, преди да приемете дали ще сте подготвени на този ангажимент или желаете отмора, тъй като един път кажете ли " Да ", няма да има връщане обратно. Ще заложите положителното си име на карта и няма да желаете да разочаровате евентуални сътрудници.

В персонален проект не са изключени леки търкания с колегата ви, само че в случай че съумеете да запазите самообладание, да броите до 10, преди да кажете нещо остро и хапливо, обстановката ще се успокои бързо. Не се вторачвайте в елементи, а се наслаждавайте на прелестното време. Намирайте си мотиви за разходка и развлечение на открито със фамилията, с приятелите и всичко ще е наред.

Във финансов аспект обстановката ще е добра, стига да не харчите прекомерно доста още в първите дни на месеца. Изчакайте до втората половина и тогава можете да се отпуснете и да харчите повече.

Няма да ви липсва сила и ще се чувствате заредени със сили през целия месец.

Близнаци

Август е месец за нови цели, фантазии и планове, скъпи Близнаци. Време е да обърнете внимание на развиването си в професионален и персонален проект. Звездите ще ви поддържат по пътя на тези инициативи, в това може да сте сигурни.

Работните ви задания ще държат мозъка ви ангажиран и няма да имате доста време да се разсейвате със странични задължения. Но това е добре, тъй като ще съумеете да извършите всичките си цели в период и да получите заслужена хвалба, а може би и в допълнение финансово стимулиране. Към края на месеца е и доста евентуално да получите и непредвиден доход, който ще ви зарадва.

Представителите на зодията, които си търсят нова работа, ще имат триумф.

В персонален проект ситуацията ще е спокойна и без ненужно напрежение. Подходящ интервал е за реновиране на дома и смяна в интериора. Ако от дълго време мислите за някакъв лек ремонт или ободряване, август ще ви даде опция да го осъществите.

В здравословен проект не се чакат разтърсвания, само че в случай че от дълго време не сте ходили на профилактични прегледи, в този момент е подобаващ интервал да извършите нужните съвещания. Това ще ви донесе в допълнение успокоение.

Важни дати: 2, 3, 25, 27, 28.

Рак

Август ще ви зарадва с приятни страсти, Раци. Ще имате време да си извършите равносметка на миналия път, да решите кои цели да изоставите, с кои да продължите и кои да са новите ви планове. Ако желаете смяна в живота си, интервалът ще е извънредно удобен и с положителна сила.

Месецът се обрисува да е динамичен, работен, само че ще имате и не малко време за релакс и занимания.

В работата ситуацията ще е спокойна, ще постигате триумфи и ще се чувствате в свои води.

Възможни са финансови приходи, които ще се отразят отлично на летния ви бюджет и ще разполагате с повече средства за занимания.

Ако се занимавате с вложения, следете деликатно обстановката и не прибързвайте без разбор.

В персонален проект обвързаните представители на зодията ще са в естетика с колегата и не се обрисуват спорове.

Свободните Раци няма да имат потребност да се оглеждат доста за забавни субекти, те сами ще ги намерят. Няма да страдат от липса на внимание, където и да са.

За двойките, които мислят за бебе, август е доста подобаващ интервал за забременяване.

Важни дати: 1, 3, 12, 19, 21.

Риби

Противно на множеството хора, които ще са по плажовете, вие, скъпи Риби, може би ще сте на работа. Този интервал се обрисува значим за вашето професионално развиване. Може би не ви се коства доста заслужено да работите, до момента в който другите се излежават на пясъка, само че в случай че подредите картите си добре през август, ще имате доста благоприятни условия за отмора и пътувания през идващите седмици и месеци. От вас зависи!

Макар професионалните задания да доминират през интервала, ще ви остане време и за околните ви. Опитайте се да им го посветите, да имате пълноценни прекарвания и споделени мигове.

Необвързаните представители на зодията ще имат благоприятни условия да се забавляват и срещат с нови, вълнуващи хора.

В здравословен проект не се обрисуват съществени терзания и ще се чувствате в добра кондиция. Добре ще е да се поглезите с разтривки, ароматерапия и медитация, с цел да сте в цялостна естетика с дух и тяло.

Важни дати: 1, 4, 13, 15, 20.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР