Август е месецът на отпуските. С потропващ крак в офиса

...
Август е месецът на отпуските. С потропващ крак в офиса
Коментари Харесай

Как да изберем удобни и стилни обувки за различни поводи?

Август е месецът на отпуските. С потропващ крайник в офиса планираме фамилната почивка и въображаемо стягаме багажа. Дали на море или планина, желаеме да забележим и посетим всичко, а това е обвързвано с разнообразни интензивности – басейн, поход в планината и сантиментални вечери на открито. Наред с подобаващите облекла, имаме потребност от маратонки, туристически обувки и сандали. В тази публикация ще ви разкрием тайните при избора на комфортни и в същото време стилни обувки за другите мотиви.

Туристически обувки за поход в планината

Ако планирате фамилна почивка в планината тази есен, несъмнено ще имате потребност от комфортни туристически обувки. Те стабилизират стъпалото в неравни терени и обезпечават комфорт при дълги походи. За всеки терен има профилирани обувки, които се разграничават по тегло и профил на подметката. , с цел да откриете верните обувки за Вашите планувани интензивности – леки екскурзии, планински походи или експедиции. Ето няколко съвета, които ще улеснят избора Ви:

Различните категории туристически обувки се разграничават главно по височината на горната част и структурата на подметката;

Правилните туристически обувки са дишащи и водоустойчиви;

Омекотяваща функционалност и специфични стелки за най-благоприятен комфорт при ходене;

Висококачествените туристически обувки са на по-висока цена;

Сандали за ден край басейна

Независимо дали планирате лятна почивка на море или фамилна отмора в планината, в багажа на всички членове от фамилията би трябвало да участват чифт сандали, изключително за децата. Те свързват фамилната отмора съвсем постоянно с басейн, по тази причина е нужно да си набавите чифт , даже проектите Ви да са за зимна отмора. Качеството е от огромно значение, даже да ползвате сандалите единствено в банята на хотела. В мокри пространства, като закрити басейни, има заплаха от хлъзгане, а сигурността на децата е от първостепенна значимост по време на фамилната почивка. Ето няколко фактори, за които да следите при избора на джапанки и сандали за басейн:

Противоплъзгаща подметката;

Бързосъхнещи и дишащи материи, предотвратяващи изпотяване на крака;

Избягвайте твърди шевове и заложете на меки материи;

Индивидуално контролиране на размера, с цел да пасва обувката тъкмо и при по-тесни крака;

Лесни за обуване и събуване чрез велкро закопчаване.

Удобни и стилни обувки за разходки и вечеря на открито

Вече сложихме чифт туристически обувки и сандали за всички членове на фамилията, и в случай че разполагате с лимитирано място за багаж, надали е останало място за повече от един чифт обувки. Разбира се, не би трябвало да забравяме, че сме на отмора и сантименталните разходки, съпроводени с вечеря на открито, са безусловно наложителни. За да не взимате още по два чифта обувки за всички, Ви съветваме да заложите на настоящите за всеки сезон маратонки или кецове. Те се комбинират съвършено както със спортно облекло, по този начин и с рокля, и са задоволително комфортни за дълги разходки. Ако планирате почивка на морето, изберете леки дишащи материи като мрежа или плат. Ако сте избрали планината за Вашата фамилна отмора, то кожените маратонки са по-добрият избор, тъй като постоянно в планината е влажно. Когато стягате багажа за Вашата фамилна почивка не забравяйте положителното си въодушевление! Приятна отмора!

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР