Август е, лятото е в разгара си. Температурите стават непоносими

...
Август е, лятото е в разгара си. Температурите стават непоносими
Коментари Харесай

Силикон на море: Къде и как прекарват ваканцията си най-популярните родни плеймейтки?

Август е, лятото е в разгара си. Температурите стават непоносими в града, само че съвършени на морето. Затова която и да обществена мрежа да отворите, ще видите фотоси и видеа от морето. 

Именно това направихме и ние, с цел да забележим къде и по какъв начин се разхлаждат известните плеймейтки в тези жеги. Ами, ето!

Виж още: Разделя ли се семейство Гущерови? Истината от първо лице: Изповедта на Светлана

Дениз Хайрула

Плеймейтката с минимален бюст имаше много ангажирано лято, само че въпреки всичко съумя да откри време и за отмора. Изборът ѝ е родният курорт Дюни. Без разсъблечен бански, даже в цялостен подобен, тя демонстрира, че няма нищо по-секси от една стилна жена.

Виж още: На война с килограмите: Младата майка Ася Капчикова с ново предизвикателство, ще маха 6 кг.

Моника Валериева

За лятото на моделката умерено можем да кажем, че е като всяко друго - в пътувания и красиви  фотоси. Тя беше и в Гърция, и на родното море, беше и на лов! " Благодаря на живота за всичко ", написа под една от последните си фотоси тя. С толкоз пътувания, разбираме тази признателност изцяло!

Виж още: Една секси мама на ATV: Яна Димитрова пръска сексапил по залез-слънце на морето

Михаела Тодорова

Плеймейтката като цяло не е напускала морския бряг през лятото. Видяхме я да се снима в не един от известните хотели за сезона. Горната фотография пък е от Свети Влас. Михаела Тодорова бе и момичето от клипа на Емрах, " Предишното момче ". Сигурно единствено поради него се е върнала до прашна София...

Виж още: Семейно бягство в Дубровник: Джаферович стегнаха куфарите и отидоха на почивка

Нора Недкова

Плеймейтката верояно дълго ще помни тъкмо това лято, защото съумя да влезе в морето с колата си. В последните си фотоси от морето пък написа, че би трябвало да живее на място, където лятото не свършва. Затова се и заприказва, че има желание да се мести в Дубай.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР