Август е към своя край, а с него си отива

...
Август е към своя край, а с него си отива
Коментари Харесай

Филмите, които чакаме с нетърпение до края на годината

Август е към своя край, а с него си отива и лятото. Това маркира края и на основен сезон от кинокалендара, цялостен с избухливи заглавия, чиято единствена рекламация е да бъдат развлекателни и финансово печеливши.

Но в случай че смятате, че от септември нататък киносалоните ще бъдат напълно завладяни от хиперпрестижни драми и прочие скучни ленти, грешите. Напротив, Холивуд ще продължи да забавлява зрителската публика с цялостна мощ.

Всъщност комерсиалните филми, които излизат през есента и са свободни от условията, които идват с етикета „ летен блокбъстър “, постоянно се оказват по-интересни и занимателни от своите сезонни прародители. В галерията ще откриете десетте най-очаквани и обещаващи касови заглавия, които ще излязат по кината до края на календарната година, подредени по последователен ред на техните министър председатели.

ВИЖТЕ ФИЛМИТЕ, КОИТО ЧАКАМЕ С НЕТЪРПЕНИЕ ДО КРАЯ НА 2018

Тази киноесен ще бъде маркирана от подчертаното неявяване на филм от сагата „ Междузвездни войни “, както и на попълнение към споделената кино галактика на Marvel. И двете поредици са в очакване на решителни елементи от своето непрестанно развиване, които ще забележим по кината през 2019-а.

При това състояние несъмнено състезание измежду предстоящите до края на 2018 година филми взима следващото попълнение към магическия свят на Джоан Роулинг, „ Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд “.

Лентата дава обещание да доразвие още повече международната магическа общественост, част от която ни бе показана във „ Фантастични животни и къде да ги намерим “ и която не видяхме в поредицата „ Хари Потър “, чието деяние се развиваше във Англия.

В основната роля на Нют Скамандър се завръща носителят на „ Оскар “ Еди Редмейн, а антагонистът Гелърт Гринделвалд ще бъде изигран от суперзвездата Джони Деп, който се разкри едвам за няколко секунди в края на лентата от 2016 година. Интересно попълнение към актьорския състав е и Джуд Лоу, който ще играе добре познатия и възлюблен професор Албус Дъмбълдор в младините му.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР