Август е към края си - месецът, който беше обявен

...
Август е към края си - месецът, който беше обявен
Коментари Харесай

Западният удар по Зеленски! Какво означава разследването на Washington Post?

Август е към края си - месецът, който беше разгласен за съвсем повратна точка на всички събития към военните дейности в Украйна. В Киев заплашително дадоха обещание, че до края на лятото ще стартира контранастъпление. Подготвяхме се за значима дата за украинската страна - Денят на независимостта. До този ден остава по-малко от седмица, само че към този момент беше оповестено авансово, че всичко това е било специфична осведомителна интервенция.

Очевидно е, че тя не е ориентирано към Руската федерация. Абсолютно неуместно е да предупреждавате врага, че планирате да го атакувате и даже да назовавате някакви приблизителни дати. Украйна в никакъв случай преди този момент не го е правила, всички обостряния в Донбас се случваха на фона на риториката за мир и добрина, само че в действителност имаше завладяване на „ сивата зона “, обстрел на жилищни региони и позиции в ЛДНР, правеха се опити за завладяване на селища, които са под контрола на републиканските сили.

И те ти в този момент внезапно украинското управление обществено, посредством устата на първите лица на страната, предизвестява за желанията си и даже приканва цивилното население да напусне територията, която в бъдеще ще се трансформира в полесражение. На пръв взор е нелогично.

Но в случай че не е ориентирано към врага, тогава към кого? Логиката подсказва, че става дума за „ съдружниците “ на Украйна, които дават пари за продължение на военните дейности. Редовните кавги към предоставеното въоръжение демонстрират, че западната общественост е недоволна от метода, по който се изразходват средствата, предопределени за защитата на украинските войски.

Тук-там по света се появяват западни оръжия, които на доктрина би трябвало да са на първа линия, само че попадат в ръцете на трети страни. Разбира се, това не можеше да се хареса на представителите на Запада, заинтригувани от „ победоносната “ война на Украйна. Те започнаха да желаят резултати от Зеленски. Е, получиха ги, само че под формата на информационно-психологическа спецоперация за „ борбата за Херсон “.

Но Западът не може да се отърве от тази обстановка толкоз елементарно. И в този момент във Washington Post се появява следствие, че Зеленски е знаел за съветската военна спецоперация в Украйна още през октомври.

И дано ви припомня, че тогава Москва интензивно настояваше за договаряния, на които бяха оповестени тези прословути „ червени линии “. Никой не чу Русия, макар че Западът и Украйна схванаха, че Кремъл не блъфира, когато сподели, че Руската федерация ще работи по същите способи като Съединени американски щати.

Статията повдига доста въпроси. Преди всичко за самия Зеленски. Той и обкръжението му се оправдават с обстоятелството, че информацията за подготовката на Русия за специфична интервенция в Украйна би предизвикала износа, приключването на капитали. Но излезе по този начин, че парите за режима на Зеленски са по-важни от живота на личния му народ.

Освен това през целия този интервал не беше направено нищо, с цел да се помогне на популацията да оцелее по време на военните дейности, даже бомбоубежищата в Киев по време на началото на спецоперацията не бяха готови, да не приказваме за останалата част от страната.

Е, черешката на тортата е, че Зеленски, знаейки, че Русия не блъфира и се готви за демилитаризация на Украйна, през февруари заявява желанията си да се върне към нуклеарните оръжия. Какво е това? Оказва се, че той не се е опитвал да предотврати военните дейности, като че ли е направил всичко, с цел да се случат.

И не с цел да избегне суматохата, Зеленски не предизвести хората си - все едно имаше суматоха и всички пътища бяха блокирани в първите дни на СВO - а с цел да не могат мъжете да изоставен страната, преди управляващите да съумеят да одобряват закон, забраняващ на мъжкото население да пресича границите на Украйна.

По един или различен метод, само че Украйна претърпя и финансовите загуби. Инвеститорите не идват, банкрутът на Нафтогаз, рухването на гривната и по този начин нататък свидетелстват за това. Тоест ударът върху стопанската система беше неминуем. Да, и отоплителният сезон към този момент е пред носа ни, а в Украйна приканват за подготовка на дърва за огрев. Тоест, подхванатите стъпки едва ли подхождат на оповестените ограничения.

Сега украинският народ би трябвало да зададе тези въпроси на своето управление, само че това не може да стане. В страната е въведено военно състояние, което лимитира на практика всички права на популацията. Не могат да се вършат манифестации, няма по какъв начин да се задават въпроси. Опозицията е неразрешена в страната, телевизионните канали са закрити, а законодателството е затегнато.

Дори радикалите към този момент си седят безшумно, без да си отварят устата в желанието да задават въпроси на военно-политическото управление. Но това е за момента. В края на краищата, знае се, че радикалите единствено обществено заявяват, че са самостоятелни и работят в полза на Украйна, само че в действителност са инструмент, който може да бъде употребен в подобаващия миг. Явно този миг още не е настъпил. И задграничните " другари " на Украйна ще решат, когато му пристигна времето.

И в този момент се стигна до обстановка, когато тези, които през вчерашния ден възхваляваха Зеленски, печатаха биографията му, разгласиха фотоси на жена му на кориците на огромни лъскави списания, назоваха го „ герой за независимост “, през днешния ден към този момент блъскат и удрят по него.

В бъдеще може да се случи и по този начин, че книгите с физиономията на Зеленски да изчезнат, да се появят следствия по къде-къде по съществени въпроси от това, че президентът не е предизвестил популацията за заплахата от военни дейности. Ще се окаже, че президентът е вманиачен, че той има наркотична взаимозависимост и даже че е подкупен служител и целият му антураж е отговорен за провалите на фронта, макар че същият Залужни постоянно призоваваше политическото управление на страната да се отдръпна от обитаемоте места в Донбас.

И въпреки всичко следствието на Washington Post не е единственото, към този момент имаше отчет на Amnesty International за украинските военни. Тогава се оказва, че не съветските военни са организирали клането в Буча, а тъкмо противоположното. Очевидно е, че западните разследващи служби имат задоволително компрометиращи доказателства за Зеленски и неговото обграждане, всичко това може да стане обществено притежание. И има единствено един излаз – те да се преценяват изцяло с инструкциите на задграничните сътрудници.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР