Август е един от най-любимите месеци на мнозина. Той се

...
Август е един от най-любимите месеци на мнозина. Той се
Коментари Харесай

4-те зодии, на които август ще донесе много КЪСМЕТ

Август е един от най-любимите месеци на мнозина. Той се свързва с лято, море, доста празненства и обич. И до момента в който е ясно, че всички обичат август, има някои хора, за които той ще бъде малко по-специален.

От астрологична позиция, август е сезонът на зодия Лъв, а това значи, че всички ще бъдем окъпани в искра и подтикнати да имаме повече самочувствие. Има 4 зодии, за които август ще донесе доста шанс и приятни страсти. Ето кои са те:
Овен
Преминавате през трансформации през последните месеци, Овни, и през август е към този момент време да видите плодовете на напъните си. Края на месеца е времето, в което ще сложите завършек на вътрешния си критик и отрицателните мисли.
Телец
От началото на месеца ще усещате предпочитание да поставяте повече граници и да държите на себе си. Сезонът на Лъва ще ви помогне да блеснете и да се погрижите за потребностите си. На 22-ри август, когато стартира сезонът на Дева, ще усетите прилив на изобретателна сила.
Рак
През август е време да се отдадете на пристрастеностите си. Започнете готварски курс? Отдайте се на това, което обичате и се забавлявайте. Съчетанието сред Слънцето и флиртуващата Венера през този месец ще подобрят финансите и самочувствието ви.
Лъв
Август е вашето време, Лъвове! Вашето заразяващо самочувствие е на доста високо равнище и положителните трептения като че ли няма по какъв начин да си отидат. Венера, планетата на любовта и финансите попада във вашия знак от 11-ти август, което значи, че финансовото обилие ви чака.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР