Аверил винаги е бил перфекционистка. Тя завършва Кралската гимназия в

...
Аверил винаги е бил перфекционистка. Тя завършва Кралската гимназия в
Коментари Харесай

Ненормална история! 19-годишно момиче почина, тъй като четири болници пренебрегнаха анорексията

Аверил постоянно е бил перфекционистка. Тя приключва Кралската гимназия в Колчестър с " отличен " и влиза в Университета на Източна Англия във Факултета по бизнес мениджмънт, написа Daily Mail. Заради многото учене и стрес момичето постоянно нямало време да яде и вследствие на това многото отмалялост повлияла на телесното й тегло. На 18-годишна възраст тя тежала единствено 45 кг. Тогава татко й отменил образованието й и я сложил в болница.

Момичето прекарала към година в кабинета на разстройствата на храносмилателната система в Кеймбриджката болница. Индексът на телесна маса към момента не отговарял на нормата, само че лекарите решили да оставят момичето да се прибере у дома през август 2012 година и да й разрешат да се върне в учебно заведение. Аверлил е била последвана от локални експерти от медицинския център в Норич, само че до 20 септември тя още веднъж е понижила тежестта си до 42 кг.

Виж още - Най-опасните диети на звездите - Чети в www.zdrave.to.



Когато бащата на момичето Ник Харт и сестра й Имоген посетиха Аверил през декември 2012 година, те не могли да повярват на очите си: момичето изгубило една трета от тежестта си и тежало едвам 30 кг. Тогава разтревожените родственици отищли в същата болница в Кеймбридж, където студентката лежала към година. Те прегледали Аверил и не сметнали, че момичето би трябвало да се върне в болничното заведение.

Тогава бащата взел ориста на детето в личните си ръце и повел щерка си на прегледи. Местни експерти дали обещание да подхващат дейности, само че нищо не било направено. Чистачка разкрила Аверил в безсъзнание в университетската стая на 7 декември 2012 година



Първоначално Аверил е призната в университетската болница в Норфолк, само че специалистите нямали нужното съоръжение. В резултат на това експертите в локалната болница не могли даже да възстановят вярно момичето, което съгласно отчета от късното следствие ускорило гибелта му.

Само 3 дни по-късно Аверил била трансферирана в социална болница в Кембридж Фълборн. Местните лекари не отчели спад в равнищата на кръвната й захар, което било неточност. Четири дни по-късно Аверил умряла.



Бащата на момичето съди всичките четири здравни заведения, а производството е почнало. Разследването за немарливост от страна на лекарите е провеждано пет години. От самото начало, представители на четирите здравни центрове са изтрили всички имейли, свързани с Аверил, и в хода на следствието си трансферират отговорността един на различен.

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР