Аватар: Природата на водата е може би най-чаканото продължение на

...
Аватар: Природата на водата е може би най-чаканото продължение на
Коментари Харесай

Какви са първите реакции към Аватар: Природата на водата

" Аватар: Природата на водата " е може би най-чаканото продължение на филм, за което можем да се сетим. Не че няма и други, към които ползата е бил огромен, само че това е друга бира.

Кинопремиерите през декември

Завръщането на Джеймс Камерън и Стивън Спилбърг

Причините можем да определим като две. Първата е, че " Аватар " и до през днешния ден е най-касовият филм в историята на киното. А втората е обвързвана с ексцентричните визии на Джеймс Камерън.

Дели ни единствено седмица до стартирането на  " Аватар: Природата на водата " по кината и нямаме самообладание да разберем дали високите ни упования ще се оправдаят. Докато чакаме това да се случи можем да придобием най-малко дребна визия дали филмът в действителност ще си коства.

И то не от какъв да е, а от критици, които са имали опцията да участват на международната премиера на кино лентата в Лондон преди няколко дни. Те към момента не могат да споделят цялостните си усещания, само че споделят по някоя друга дума.

И по този начин разбираме, че общо взето ситуацията е нещо по средата. Има такива, които са останали меко казано впечатлени от кино лентата. Има и такива, които са го харесали, само че единствено толкоз. Според The Guardian, американските публицисти са били много по-впечатлени от видяното, в сравнение с техните сътрудници от Англия.

Avatar The Way of Water: lol imagine being dumb enough to bet against James Cameron. or teen alien Sigourney Weaver. or giant whales subtitled in papyrus.

light years better than the first & easily one of the best theatrical experiences in ages. streaming found dead in a ditch.
— david ehrlich (@davidehrlich)
Дейвид Ехрлич от Indiewire е написал в Twitter, че  " Аватар: Природата на водата " е доста по-добър от първия филм и дава най-хубавото кино прекарване от години. Като даже е малко по-краен, потвърждавайки, че безусловно е умъртвил стрийминг платформите и би трябвало да си доста малоумен, с цел да заложиш против Джеймс Камерън.

As an Avatar stan, I had high hopes for and for me it totally delivers. Sure it's a little long, but worth it for the gorgeous visuals, wonderful new characters. A total thrill.
— Kara Warner (@karawarner)
Кара Уорнър от People също като нас е имала високи упования към втория филм и в Twitter споделя, че не е останала разочарована от видяното. Но регистрира обстоятелството, че продължителността, която надхвърля три часа, е малко допълнително. Въпреки това е на мнение, че всяка минута си заслужава, поради всички красиви подиуми, които ще забележим, както и забавните нови персонажи.

I say it again: Avatar 2 - seeing it you realize how long it has been since you saw a MOVIE-MOVIE (like that, in caps).
— Guillermo del Toro (@RealGDT)
Гийермо дел Торо пък е имал опцията цели два пъти да гледа  " Аватар: Природата на водата " и е изцяло уверен, че доста от дълго време не е гледал ФИЛМ (да, основните букви са изцяло умишлени).

So,: Liked it, didn't love it. The good news is that 3D is good again (yay!), and the action is pretty incredible (especially in the final act). But many of the storylines feel like they have to stop and start, and the high frame rate was hit & miss for me.
— Amon Warmann (@AmonWarmann)
Еймън Уормън от Empire към този момент е много по-критичен, пишейки в обществената мрежа, че филмът му е харесал, само че не е съумял да се влюби в него. Но съгласно него 3D форматът още веднъж е възроден и е добър за гледане.

Avatar: The Way Of Water is a silly, soggy, motion-smoothed epic of solemnity without a single interesting visual image
— Peter Bradshaw (@PeterBradshaw1)
Питър Брадшоу от The Guardian обаче не е по никакъв начин другарски надъхан след видяното. Той го дефинира като малоумен и без нито един забавен образен облик. Криците могат да приказват какво си пожелаят, само че в последна сметка е значимо по какъв начин хората, които ще отидат да гледат  " Аватар: Природата на водата " по кината, ще реагират.

" Аватар: Природата на водата " е по кината от 16 декември

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР