Аварийните екипи в столицата продължават разчистването - получени са над

...
Аварийните екипи в столицата продължават разчистването - получени са над
Коментари Харесай

При бурята в София: На Симеоновско шосе падна топола, в двора на училище се откъснаха антени

Аварийните екипи в столицата не престават разчистването - получени са над 30 сигнала. Днес за София е разгласен оранжев код.

В града има доста паднали дървета. На Симеоновско шосе спешните екипи отстраниха паднала 50-годишна топола. Тя е паднала на автобусна спирка, само че няма потърпевши хора. Изкривила е обаче моста на реката.

Граждани подадоха сигнал, че в двора на 133 учебно заведение в София са леко наклонени и дори откъснати антени на Гражданска отбрана. Директорката на учебното заведение е разпоредила децата да не излизат на открито, до момента в който бъде отхвърлен казусът.



" Пуснали сме известие през Школо деца в двора да няма - от една страна мощният вятър въпреки това това, че антените не знаем в какво положение са. И до края на образователните занятия през днешния ден няма да излизат на двора. Родителите не трябва да се тормозят, децата са в учебно заведение, учителите се грижат за тях сега. Няма заплаха ", сподели директорката на 133 училище " Пушкин " Даниела Борисова.

Хората раказват пред нашата камера за паднали дървета по цялото Симеоновско шосе, както и за разпилени стоителни материали.

Втори ден Летище София работи в изискванията на мощен вятър. В момента няма самолети, които са отвън разписанието. От летището приканват хората да наблюдават на страницата на летището за изменени полети.

До следобяд ще има мощен вятър, по-късно ще стихне.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР