Аварийни екипи са отстранили една от двете големи аварии в

...
Аварийни екипи са отстранили една от двете големи аварии в
Коментари Харесай

МРРБ се похвали, че са оправили една от авариите в Перник

Аварийни екипи са отстранили една от двете огромни повреди в квартал „ Църква “ в Перник и водата е пусната. Продължава работата по отстраняването на другата повреда благодарение на екипи от други градове.
Министърът на стопанската система Емил Караниколов и заместник- министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков са инспектирали през днешния ден ремонтите на водопреносната мрежа в квартал „ Църква “ в Перник, оповестяват от Министерството на районното развиване и благоустройството (МРРБ).

Заради повредата в квартала през днешния ден е раздадена част от минералната вода, която се обезпечава на бедстващия град в съгласуваност с Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ и се популяризира по график на община Перник.

На среща с кмета на Перник Станислав Владимиров е била разисквана и потребността общината да форсира процедурите по желание на реализатори на спешните действия.

Вече има резултати от ограниченията, които са подхванати по рандеман на вода от пещерите. Дебитът е невисок, само че се поставят старания за неговото увеличение, осведомят още от Министерство на регионалното развитие.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР