Авария в Лукойл Нефотхим няма. Има проблем, по който се

...
Авария в Лукойл Нефотхим няма. Има проблем, по който се
Коментари Харесай

Няма сериозна авария в Лукойл Нефтохим

Авария в " Лукойл Нефотхим " няма. Има проблем, по който се работи и ще бъде отхвърлен. Това обявиха пред Actualno.com от пресслужбата на предприятието.
Информацията с уточнението, че е имало проблем с компроментиран тегел на едно от оборудванията, беше доказана пред наш кореспондент с оглед клюки във Фейсбук за сериозен проблем в завода, даже за гърмеж. На експлицитен наш въпрос имало ли е гърмеж в инсталацията " Крекинга ", в която се преработват тежки боклуци, отговорът беше изрично негативен.
Пресслужбата на " Лукойл Нефтохим " посочи, че има планов ремонт-профилактика в завода и той не е приключен. При плановите работи е открит проблем с тегел на едно от оборудванията и са взети ограничения. Стана ясно и, че плановият ремонт би трябвало да завърши най-рано в края на април, само че може и да бъде продължен.
Иначе от през вчерашния ден във Фейсбук потеглиха опасения за гърмеж в завода, който е развалил кула. След това информацията на потребителя беше поправена, като беше казано, че е развалена колона. Един от потребителите в полемиката обаче пък разгласи, че няма нищо ужасно, тъй като имало човешка неточност – на оператор при работа с кран и упрекна пусналия първата вест човек, че търси непотребна популярност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР