Авангардният метод за заглушаване бе приложен, когато Гешев трябваше да

...
Авангардният метод за заглушаване бе приложен, когато Гешев трябваше да
Коментари Харесай

Авангард: И в политическото духане е нужен стил frognews.bg

Авангардният способ за заглушаване бе прибавен, когато Гешев трябваше да дава отговор за абсурда с изпратения от него отчет до избран евродепутат от ЕНП по отношение на фотосите и видеата на бойковото чекмедже с пачките евро. Ако сходно нещо бяха създали деца в детската градина, тъй като не им харесва супата да речем, щяха да си изкарат дърпане на уши, че и освен това, в случай че някоя лелка не е в въодушевление заради месечни проблеми… Но депутатите са свещени и могат да духат безнаказано.

Всъщност членове на комисията желаеха да схванат от Гешев, по какъв начин по този начин изпраща материали на избран човек в Брюксел, а българския парламент го подминава като бърз трен дребна гара. Искаха Гешев да каже още, по какъв начин по този начин Борисов споделя, че знае коя е мистериозната Мата Хари, снимала спалнята му в продължение на 3 години, а прокурорското следствие удря на камък по въпроса.

Много българи също биха желали тези мистерии най-накрая да се разбулят, само че Гешев и духачите от неговата квота в комисията не дават.

И да не беше духането в микрофоните Гешев отново щеше да увърта и шикалкави, само че си е друго, когато имаш поддръжката на брас секцията в комисията. Професионално се получи.

На какво ли не са подготвени някои, когато ги притисне суматохата, че може да останат без „ прокурорски чадър “. Този чадър им е безценен, доста безценен, по тази причина ще духат, крепко ще духат.. Чрез духане към замогване. Това е слоганът на духачите в тази и други комисии. Не че при бай Ставри тази дисциплинираност не е застъпена, само че да не пропадаме до равнището на издуханите флигорни, предлага Бранислав Нушич…Стил е необходим, дами и господа депутати в политическото духане, жанр и най-малко малко хармония. Иначе си е чисто порно. Политическо порно.

Емил Азар

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР