Avalanche (AVAX), конкурентен блокчейн на Етериум (ETH), постигна значителен етап

...
Avalanche (AVAX), конкурентен блокчейн на Етериум (ETH), постигна значителен етап
Коментари Харесай

Avalanche достигна един милион месечни активни адреси

Avalanche (AVAX), конкурентен блокчейн на Етериум (ETH), реализира забележителен стадий през май, като надвиши един милион месечни дейни адреса.

Това е първият път, в който блокчейнът , основан на доказателство за залог (PoS) доближава този брой, съгласно данни от платформата за крипто разбор Artemis, както заяви The Avalanche Snow Report .

Ръстът на децентрализираните финанси (DeFi) и постоянните монети се дължи на внезапното повишение на интензивността в мрежата. През април Avalanche счупи предходния си връх от 840,000 дейни адреса месечно.

Стабилните монети в този момент съставляват 32% от потребителите във веригата, което е доста нарастване по отношение на 6% от началото на годината до момента. Освен това на DeFi се падат 33% от дневните дейни консуматори.

Скорошното достижение на Avalanche съответствува с стартирането на AvaCloud, Web3 “ “, предопределен да улесни създаването на напълно ръководени блокчейн екосистеми без код.

Тази платформа има за цел да отстрани бариерите и да опрости процеса на създаване на персонализирани блокчейн системи.

Емин Гюн Сирер, основен изпълнителен шеф на Ava Labs акцентира , че AvaCloud дава опция на предприятията да започват своя лична блокчейн с част от разноските и времето, които биха били нужни преди този момент.

Текущата цена на токена AVAX възлиза на $14.12, което демонстрира 0.48% нарастване през последните 24 часа.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР