Аутопсията на Виктория разкрива, че тя е била убита по

...
Аутопсията на Виктория разкрива, че тя е била убита по
Коментари Харесай

Аутопсията на Виктория разкрива брутални подробности от убийството, журналистката не е имала никакъв шанс

Аутопсията на Виктория разкрива, че тя е била убита по извънредно жесток метод. Младата жена не е имала никакъв късмет против насилника си. Той е работил с особена свирепост.

Мъжът удря Виктория с лявата си ръка. При удара чупи носната й празнина и кръвта се стича право в гърлото на дамата, излиза наяве от съдебномедицинската експертиза. Вероятно младата жена е пробвала да вика, защото има следи, че е натискана по устата, написа Блиц.

Заради запушената уста Виктория не съумява да изплюе или изкашля кръвта, която запълва устата ѝ. Тя се дави в нея и умира от задушаване. Според специалисти е почнала да вижда замъглено и тялото ѝ се е отпуснало в зверската хватка на изрода, който се е канел да я насили. Смята се, че тя даже не е схванала за желанията му да се гаври с нея.

Северин насилва два пъти дамата и оставя генетичния си материал по нея. След това насилникът взема решение да задигне портфейла, мобилния телефон и ключовете на Виктория. Тогана схваща, че е умряла и побягва по противоположния път на алеята, където се разминава с 4-ма души, а камерата още веднъж го снима.

И двата записа са неприятни, защото дървета пречат, а алеята се пада в далечината. Северин бяга, само че камера снима по какъв начин държи телефона на Виктория. Калъфът е обикновен - бежов, и е характерен. Вижда се чудесно на записа, който служители на реда ще намерят по-късно.

Северин се прибира, захвърля облеклата си в дома си и се преоблича. Той признава на околните си за убийството, а те му споделят да бяга в чужбина. Избира познатата му Германия и потегля в неделя в 14 часа с другар.

Телефонът на момичето е видян на различен запис в ръцете му, а комплицирана експертиза от камерите в града пресъздава маршрута на нападателя. Местни хора носят видеа и по този начин полицията стига до дома на килъра.

Там са открити дънките му, по които има кръв. Експертиза потвърждава, че е на Виктория. От тях е свален и генетичен материал от Северин, който съответствува 100% с планове по тялото на убитата жена. Това става, когато той към този момент е в чужбина. Теориите, че това е операция, значат, че 100 проверяващи и специалисти са поставили генетичен материал върху тялото на Виктория още в събота и са дали него за проба, което е неуместно.

Роднините признават в разпити, че младежът е тръгнал към Германия, а информация от Гранична полиция удостоверява, че е напуснал страната. Бързо се схваща, че Северин е в град Щаде при майка си и втория си татко. Германските управляващи са задействани и го задържат в 20 ч локално време.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР