Аутопсията на Ани и Явор все още не е готова,

...
Аутопсията на Ани и Явор все още не е готова,
Коментари Харесай

Проверка на Lupa.bg: Аутопсията на Ани и Явор още не е готова!

Аутопсията на Ани и Явор към момента не е подготвена, макар че в медиите излезе информация, че тя съществува като документи по делото. Резултатите от проучванията на починалите на бул. " Сливница " младежи към момента не са достигнали до юрист Димитър Марковски, бранител на водача Адриан Антонов. Това удостовери за Lupa.bg опитният правист.

" Двамата починали младежи са доста свестни хора, проличава си от всичко, което четем за тях в медиите и драмата е голяма за всички страни. Странно е обаче за какво Явор и Ани не са видели колата и не са реагирали на един толкоз прав и осветлен сектор, където видимостта за пешеходците е доста добра. Искам да кажа, че както водачите, по този начин и пешеходците имат отговорности по отношение на закона за придвижване по пътищата, едно от които е преди да пресекат да погледнат ситуацията на пътното платно. Не инцидентно на доста пешеходни пътеки към този момент поставят надпис " Погледни ", който да защищити хората от сходни произшествия ", сподели пред Lupa.bg юрист Димитър Марковски.



Той бе безапелационен пред медията ни, че макар писанията в пресата за подготвена аутопсия на жертвите, към момента до него не са достигнали резултатите от проучването.

От аутопсията ще стане ясно дали в телата на починалите е има излишък от алкохол или опиати.

" Ако се окаже, че младежите са употребявали опиати или алкохол, това би облекчило ситуацията на клиента ми. Странно е за какво той не е натиснал спирачки и за какво Ани и Явор не са се огледали и реагирали да се спасят от тази покруса ", разсъждава юрист Марковски.

Той се чуди по какъв начин в правосъдната зала обвинителят по делото не е желал да разбере по каква причина починалите пешеходци не са видели колата и не са реагирали. 

Припомняме, че през вчерашния ден Софийски градски съд удостовери мярката " задържане под стража " на Адриан Антонов. 

След това решение юрист Марковски разгласи, че ще оспорва мярката пред по-горна инстанция. 

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР