automedia.investor.bgПредставете си следния сценарий: стъпвате на уж празна улица и

...
automedia.investor.bgПредставете си следния сценарий: стъпвате на уж празна улица и
Коментари Харесай

Как да реагирате, когато ви удари автомобил

automedia.investor.bg

Представете си следния сюжет: стъпвате на сякаш празна улица и установявате, че не е толкоз празна. Когато не остава време да се предпазите от приближаващата кола, постоянно има единствено едно нещо, което оказва помощ: да избягате напред. Професионалната каскадьорка Тами Беърд изяснява по какъв начин да извършите това най-добре.

Правило №1: вдигнете крайници

" Най-важното е да се качите на капака, тъй като не желаете да отскочите и да кацате на асфалта ", изяснява Беърд. Ако повдигнете крайници си, който е най-близо до колата, увеличавате вероятността да бъдете качени на капака, вместо да бъдете хвърлени на земята. „ Това, което желая да подчертая дебело е да няма тежест върху крайници, който е най-близо до колата “, сподели Беърд. Ако към момента има време, каскадьорката предлага да отскочите от опорния крайник и да се качите интензивно на капака.



Претърколете се и защитете главата си

Вече на капака, Беърд предлага да вдигнете ръце, с цел да предпазите главата си. Неизбежно разследване е, че ще се претъколите: или над предното стъкло, когато колата продължи да се движи или още веднъж на пътя, в случай че лидерът спре. Ако сте готови, може даже да паднете на краката си - в случай че не, значимо е да продължите да защитавате главата си с ръце. След като попаднете на платното, би трябвало да го напуснете допустимо най-бързо, с цел да избегнете различен случай.

Медицински обзор

Дори и да наподобява, че сте претърпели конфликта с автомобила незасегнат, специалистите предлагат въпреки всичко да отидете на доктор за обзор. Сериозните вътрешни пострадвания могат елементарно да останат незабелязани в първите няколко минути заради нарасналото обособяване на адреналин.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако ст
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР