automedia.investor.bgАмериканката Кейт Роуз се уморила от камерите за скорост по

...
automedia.investor.bgАмериканката Кейт Роуз се уморила от камерите за скорост по
Коментари Харесай

Американка измисли как да излъже камерите за скорост

automedia.investor.bg

Американката Кейт Роуз се уморила от камерите за скорост по пътищата и реши да им разгласи война. Тя обаче не разчита на помощта на комплицирани устройства или предмети, които скриват номера, а на професионалните си умения на дизайнер, оповестява The Guardian.

Роуз си ушила рокля с щампи, състоящи се от доста автомобилни номера. Оказва се, че камерите се объркват, защото в тяхното полезрение, с изключение на номера на транспортното средство, попада и самата рокля. Така системата не може да разпознае коя регистрационна табела е действителната.

Нещо повече - всички несъществуващи номера влизат в системата, откакто бъдат снимани. Тъй като те не са действителни, компютърът няма по какъв начин да открие на кого принадлежат. Така той се цялостни с ненужна информация, която на доктрина води до закъснение на работата на системата и даже до нейното блокиране.

Жената тествала своето откритие и откакто се уверила, че то работи, пусна в интернет цяла гама от рокли по името Adversarial Fashion. На фотографията Роуз театралничи с рокля, на която камерата е разкрила регистрационен номер PPRDRTED. В системата той е избран като принадлежащ на " наследник мотоциклет, благосъстоятелност на човек с името PEOPL California ".

Снимка: The Guardian

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР