Аут от шоуто е и Габриела Великова, бивша Мис Русе

...
Аут от шоуто е и Габриела Великова, бивша Мис Русе
Коментари Харесай

Евгени изгони най-глупавата участничка от „Ергенът“ – Габи ТутанКамиона

Аут от шоуто е и Габриела Великова, някогашна Мис Русе

Ергенът Евгени изгони нощес най-глупавата участничка от тазгодишния формат  - инфлуенсърката Габи от Пловдив. Още с появяването й на екран се появиха клюки, че тя е „ на повикване “ и цената й е 500 лв., само че самата Габи отхвърли.

С държанието си вътре сподели, че надали е леко момиче и това по-скоро са грозни клюки, само че сигурно не е изключително умна. Даже е извънредно глупава, безапелационни са фенове.

В историята на тв риалитита ще остане паметната й имитация: „ Ти си мумията, аз съм ТутанкаМион! “, изцепи се Габи.

Друг „ популярен “ лаф й беше „ тъпа си като Мики Маус “.

Иначе самата тя бе първична, внасяше нюанс и забавляваше феновете, тъй като постоянно споделяше това, което мисли, а не бе подмолна, както множеството участнички в шоуто.

Снощи обаче провокира огромен скандал, след което разумно остана без роза. Заедно с нея си потегля и другата Габриела, която през 2017 година стана „ Мис Русе “. Снощи тя също " блесна ". Габриела се изцепи, че  Дева Мария е „ зачела “ от Иисус.

Тази година форматът е доста слаб, а рейтингът фрапантно по-нисък от първия сезон. Зрителите са разочаровани, както от избора на така наречен Ерген, по този начин и от съвсем всички дами в предавенето. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР