Australian Open ще премине без най-голямата надежда за успех на

...
Australian Open ще премине без най-голямата надежда за успех на
Коментари Харесай

Кирьос се оттегли от Australian Open


Australian Open ще премине без най-голямата вяра за триумф на домакините Ник Кирьос. Лошото момче на тениса се отхвърли от присъединяване си в домашния шампионат от Големия шлем поради травмата на коляното си.

Изследванията са посочили, че Кирьос има скъсване на страничния менискус и киста. Предстои тенисистът да премине през артроскопска интервенция на коляното.

Кирьос даде конференция дружно със своя физиотерапевт, на която изясни обстановката. Оказва се, че Ник е употребявал демонстративния мач с Новак Джокович в петък за тест на коляното, само че не се е чувствал добре по-късно.

Неговото място в жребия ще бъде заето от „ щастливия губещ “ Денис Кудла, който ще играе с Роман Сафиулин във вторник. Кирьос няма да има и опцията да пази купата на двойки, която завоюва преди година дружно с Танаси Кокинакис.

Заради травма отвън шампионата е и първата ракета на Австралия при дамите Айла Томлянович. Кирьос се причислява към дълъг лист от звезди, които пропущат Australian Open. Сред тях са международният №1 Карлос Алкарас, Марин Чилич, Винъс Уилямс, бременната Наоми Осака и Паула Бадоса.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР