Australian Open продължава с пълна сила, както и бонусът 15%

...
Australian Open продължава с пълна сила, както и бонусът 15%
Коментари Харесай

Спортни прогнози за Australian Open: 3 топ избора за предстоящите битки

Australian Open продължава с цялостна мощ, както и бонусът 15% добавена облага на 7777.bg за първия за годината шампионат от Големия шлем. Вчера представихме няколко оферти, множеството от които се оказаха печеливши. Време е да насочим вниманието ви към програмата за идния ден в Мелбърн и нашите спортни прогнози за тенис срещите. Започвам с:
05:00 часа: Роберто Баутиста-Агут - Карен Хачанов
В момента испанецът е в добра форма, като стана първенец в Доха - един от първите шампионати за годината. В Мелбърн обаче към този момент изигра два тежки петсетови мача - против Анди Мъри и Джон Милман, а факторът " отмалялост " сигурно почва да въздейства. От другата страна на мрежата е непрестанно прогресиращият руснак Карен Хачанов, който има мощта да се оправи с много праволинейния Агут, изключително в случай че испанецът показва слаба физическа форма след тежките борби.
Прогноза : Победа за Хачанов, най-вероятно в 4 сета съгласно мен, може да се търси някаква алтернатива оувър геймове, тъй като си мисля, че ще има най-малко един тайбрек и 2 по-близки сета.
02:00 часа: Томаш Бердих - Диего Шварцман
Чехът наподобява в въодушевление за игра, а при него това е доста значимо. Предвид бързата настилка в Мелбърн и малко по-косия отскок на топката по отношение на изискванията отпреди години, чехът е кадърен да размаже другояче доста борбения аржентинец. Шварцман сигурно ще даде всичко от себе си, само че нисичкият му растеж му пречи да употребява сервиса като постоянно оръжие, за разлика от колоса Бердих, който в Мелбърн е претърпял много положителни моменти.
Прогноза : 3:0 за Бердих (2.33 коефициент на 7777.bg), вероятно някакво предложение за хендикап (-1.5 хендикап на 1.46 коефициент)

Мария Шарапова - Каролин Вожнячки
Ревматоиден артрит - това е факторът, който към този момент постоянно ще въздейства при Вожнячки. Тя мина безболезнено първите си два мача, само че в този момент излиза против изглеждащата въодушевена и във форма Шарапова. Мария води в салдото с 6:4 победи, само че двете не са играли от 2015 година насам.
Прогноза : Победа за Шарапова, над 2.5 сета (2.35 коефициент)
Фишът, който избрахме за вас, е следният:
Баутиста-Агут - Хачанов - над 3.5 сета (1.56)
Томаш Бердих да завоюва, хендикап -1.5 (1.46)
Победа за Мария Шарапова (2.07)
Общият коефициент е 4.71, а с изключение на 15% увеличена облага 7777.bg предлага и 100%
бонус първи депозит.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР