Auslogics Duplicate File Finder е ефикасна и лесна за използване

...
Auslogics Duplicate File Finder е ефикасна и лесна за използване
Коментари Харесай

Auslogics Duplicate File Finder 10.0.0.0

Auslogics Duplicate File Finder е ефикасна и лесна за потребление стратегия, предопределена за търсене, намиране и заличаване на идентичните дублирани файлове .

С помощта на Duplicate File Finder е допустимо терсенето на идентични файлове в USB стикове, флаш-карти памет и други външни устройства за запис на информация. Премахването на идентични файлове освобождава дисково пространство и форсира работата на компютърната система.

Duplicate File Finder намира идентичните файлове посредством търсещия енджин MD5. Възможно е намирането на идентични файлове, даже и в случай че са изменени техните атрибути – име на файла, дата на неговото основаване и/или смяна, размер на файла.

Вградена в функционалност за прелиминарен обзор на дубликатите, допустимо е задаване на филтри за свиване диапазона на търсене, въведен е черен лист за файлове, за които не е належащо да се търсят дубликати, допустимо е търсене с авансово заложени параметри. Лиценз: Безплатен (Freeware) .
Промени в Auslogics Duplicate File Finder 10.0.0.0: Full Windows 11 support implemented You can now search for duplicates by EXIF tags Interface enhanced for more convenient navigation All known bugs fixed Overall program stability improved

Изтегли: (16.7 MB)
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР