Аудиозаписи има и при премиер, и при президент. Затова поискахме

...
Аудиозаписи има и при премиер, и при президент. Затова поискахме
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Цветан Цветанов ми прилича на късния и изгонен Местан

Аудиозаписи има и при министър председател, и при президент. Затова поискахме оставката и на двамата. Стана институционална война, която отслаби и президентството, и Министерски съвет. Това съобщи в утринния блок на Нова телевизия Йордан Цонев  Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „ Икономика и организация на, зам.-председател на Движение за права и свободи.

"Учудени сме за констатацията на отчета на Европейска комисия за прозрачността на медиите. Например сътрудника Пеевски има медии и те се знаят. Трябва да има лист с имена на медии, които не са посочили същинския си притежател ", сподели още той.

"В Европа няма възбрана политици да държат медии. Берлоскони и чешкият министър председател са единствено част от образците ", разкри Цонев.

"Журналистите би трябвало да кажат дали има независимост на медиите, не различен ", разяснява още представителят на Движение за права и свободи тематиката.

"Смятам, че властта се бърка с независимостта. Независимостта на съда е доста значима, с цел да може да не бъде нападана от всевъзможни хора ", заяви Йордан Цонев  Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „ Икономика и организация на.

"ДПС в позицията си изрази поддръжка към искащите промени от митинга. Подкрепяме младежите, които желаят по-добър живот. Не сме "за " тази част от митинга, която поругава националните знаци, хвърля яйца и домати ", съобщи той.

"ДПС в никакъв случай няма е глуха съпротива в Народното събрание. Важно е да се опазим от Русия и да задържим евро-атлантическата си ориентировка ", разяснява зам.-председателят на Движение за права и свободи.

"Кога взехме да имаме вяра на Цветанов? Когато говореше за доста други тематики - излъга! Няма нищо правилно за уволняване на министри по описи на Движение за права и свободи. Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа ми наподобява на късния и изпъден Местан. Той се държи по същия метод ", разкри Цонев.

"Цветанов продава евро-атлантизъм. Всеки с нов план плюе по Движение за права и свободи, с цел да може да е по-забележим. Продавачите на евро-атлантизмът от дълго време са Кръстев и Прокопиев. Истинският евро-атлантизъм го вършат българските жители ", безапелационен бе той.

"По места хората на Движение за права и свободи бяха пометени и свалени от постовете си. Махнаха хората с турски имена даже и от работата им като охранители в учебни заведения. Какви нелепости за връзки на министри с партията? Със подозрения ли се работи? ", приключи Йордан Цонев  Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „ Икономика и организация на.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР