Аудио колонката Tronsmart Element T6 Max e истинско бижу от

...
Коментари Харесай

Tronsmart Element T6 Max – колонка с изключителен бас


Аудио колонката Tronsmart Element T6 Max e същинско украшение от компания, експерт в региона
(снимки: Мартин Банков / TechNews.bg)

През последните години Bluetooth колонките станаха доста известни измежду потребителите, които търсят способи или да предадат своя усет към музиката на останалите, или просто да се любуват на колкото се може по-високо равнище на това, което слушат. Към тях, естествено, спадат и ценителите на филми, които желаят да основават кино атмосфера в личния си дом.

Цената на аудио-колонките не е спънка за множеството купувачи, само че тя зависи от марката, размера, характерностите на устройство. Малки или огромни, скъпи или изненадващо налични, Bluetooth колоните са основани да оживят ситуацията с по-добър тон от този на мобилни устройства, компютри, тв приемници. Някои даже надминават упованията и тук ви представяме един от най-хубавите модели на пазара.

e същинско украшение от компания, профилирана в тази област. Това е мощна, водоустойчива Bluetooth колонка, която надвишава визиите за първокласен тон и бас от сходно устройство, освен това на цена от единствено €59,99 сега (с ваучър за отстъпка NNNTRONT6M) в световния онлайн магазин Geekbuying. След като тествахме устройство, самоуверено можем да кажем, че T6 Max дава повече стойност, отколкоте цената ѝ.

Освен това, за разлика от множеството портативни колонки, T6 Max има и тъчскрийн с разнообразни варианти, който улеснява нейното потребление и даже най-старомодния човек може да се усеща по-напреднал от останалите.

Комплект и дизайн

Преминавайки към „ ънбоксинга ”, с изключение на самото устройство, в кутията откриваме черна стилна торбичка, която служи за преместване на колонката, и два чифта кабели – AUX и USB Type-С за зареждане, които могат да се слагат в портове, предпазени с капачка в долната задница на колонката.

Колкото до самата колонка, с нейните 18 см височина и 13 см ширина, малко над 2 кг и цилиндрична форма, тя стои много солидно, а качеството на звука изцяло поддръжка респектиращия ѝ външен тип. Съблазняващият черен цвят и модерният тъч интерфейс в горната част на аудио „ цилиндъра ” спомагат за привързаността към това съвременно устройство за музикално развлечение.

Характеристики

Високоговорителят има RMS мощ от 60 вата и честотна характерност от 40Hz до 20KHz. T6 Max предлага съвършено 360-градусово аудио, готово да превземе всеки ъгъл в стаята. Невероятният тон е обезпечен от 5 деликатно вградени представителя, от които 4 дават отговор за високите честоти, а петата – за най-ниските.

Прехвърляйки вниманието си към баса, това може би е най-впечатляващото качество на колонката. Макар звукът като цяло да е на най-високо равнище, басът е това, което те кара да се изолираш от покрайнината и да се наслаждаваш на момента.

Предвидена и опция за смяна на режима на възпроизвеждане на звука. Наличните варианти са „ Балансиран ”, „ 3D ” и „ Дълбок бас ”. Промяната става посредством бутон, намиращ се по средата на тъч-интерфейс от горната страна на колонката. Достатъчно е да го задържите най-малко две секунди.

Батерията има величествен потенциал 12 000 мАч и обезпечава на колонката 20 часа работа, при изискване, че силата на звука не е повече от 50%. Зареждането от 0% до 100% изисква най-малко 6 часа.

Активиране

Активирането на колонката става посредством натискане на бутона за включване и изключване, намиращ се в долния отвор. Свързването с избрани устройства също не би трябвало да основава проблеми, нужно е единствено да активирате Blutetooth на първичния източник на аудио и по-късно да изберете.

Специално за мобилните устройства има и различен метод за свързване, като просто сложите съответния телефон или таблет върху тъчскрийна и след няколко секунди двете устройства ще са подготвени за сдвояване. Имайте поради, че мобилното ви устройство би трябвало да поддържа NFC.

Полезна е също опцията за активиране на гласовите помощници на обвързвания към коронката телефон, както и за управление на позвъняванията. Това се реализира посредством бутона, наподобяващ микрофон, намиращ се още веднъж на тъчинтерфейса.

Наличност и цена

Тази чудесна Bluetooth колонка е налична за покупка тук: – на цена от €59,99 с ваучър за отстъпка NNNTRONT6M в световния онлайн магазин Geekbuying. Доставката на продукта е безвъзмездна, в границите на няколко работни дни, от европейски склад на един от най-популярните в света онлайн магазини.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР