Audi ще представи два нови модела през следващата седмица,това стана

...
Audi ще представи два нови модела през следващата седмица,това стана
Коментари Харесай

Audi представя два нови модела на 14 април

Audi ще показа два нови модела през идната седмица,това стана ясно след малко видео, оповестено в формалния Twitter акаунт на марката. Електрическите Q4 e-tron и Q4 e-tron Sportback ще дебютират на 14 април в онлайн премиера.



За в този момент знаем, че и двата модела, които ще се различват единствено по дизайн, употребяват MEB платформата на VW Group, като междуосието им от 2760мм е малко по-късо от това на Audi Q5. Височината на Q4 е 1613мм, а дължината и ширината са надлежно 4590мм и 1865мм.



Що се отнася до задвижването, то най-вероятно ще забележим близки стойности до тези при концептът от предходната година. Това значи два електромотора върху предната и задната ос, чиято оптималната мощ ще се върти към 300 конски сили. Ако това е правилно, то батерията ще е с величина от 82кВч и ще е задоволителна за над 450 км пробег.



Със сигурност знаем по какъв начин ще наподобява интериорът, защото от Audi го демонстрираха преди близо месец. Очаквано виждаме 10.25-инчов екран пред лидера с леко изменен волан, както и 11.6-инчов екран в междинната част на таблото. Хед-ъп екран с виртуална действителност също ще е част от оборудването при двете електрически SUV-та.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР