Audi RS3 може да се похвали с някои сериозни данни

...
Audi RS3 може да се похвали с някои сериозни данни
Коментари Харесай

Audi RS3 се превърна в звяр с 500 конски сили

Audi RS3 може да се похвали с някои съществени данни още от завода, само че когато стане въпрос за доработки, то 2.5-литровият петак, може да „ изкара “ още някоя и друга конска мощ. Когато се намесят и експерти, като тези от именитото тунинг студио АВТ, то нещата могат да станат напълно забавни. Такъв е казусът с плана RS3-R Sportback, който от компанията демонстрираха преди часове.
`Audi

Хечбека е повишил мощността си до 500 конски сили, с помощта на нов интеркулер, програмен продукт на мотора и изпускателна система, която също по този начин акцентира разпознаваемата нотка на петака. Въртящият миг е повишен до 600 нютон метра и в композиция с Quattro задвижването оказва помощ за ускоряване от 0 до 100км/ч в границите на 3.3 секунди.
`Audi

Освен повече мощ, тунинг експертите са подменили заводските пружини с понижаващи такива и са преработили стабилизиращите щанги, а по избор на клиента могат да бъдат сложени и регулируеми амортисьори. Джантите също са нови с величина от 20 цола и са обути в спортни гуми Goodyear.
`Audi

Визуално колата може да бъде отличена по добавените карбонови детайли като предния лип, детайли на бронята, капачките огледалата, спойлера на задния похлупак и емблемите на АВТ. В композиция със заводския зелен цвят, колата наподобява в действителност нападателно на пътя. Не се загатва каква е цената, само че от RS3-R ще бъдат направени единствено 200 броя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР