Audi разпространи първите подробности за серийната версия на изцяло електрическото си Q4

...
Audi разпространи първите подробности за
серийната версия на изцяло
електрическото си Q4
Коментари Харесай

Audi с първи подробности за електрическото Q4 e-tron

Audi популяризира първите детайлности за серийната версия на изцяло електрическото си Q4 e-tron, създадено на базата на модулната платформа за електромобили MEB на Volkswagen Group.

Компактния електрически SUV модел Q4 e-tron е с съществени габарити дължина 4590 мм, ширина 1865 мм и височина от 1613 мм, а благодарение на междуосието си от 2.76 метра платформата на модела дава обещание и просторен интериор.

От Audi разясняват, че интериорът на Q4 e-tron ще бъде изпълнен на напълно ново за марката равнище, с прожекционен екран с добавена действителност, MMI бордови екран с диагонал от 11.6-инча, напълно нов като концепция многофункционален волан със сензорни бутони, гласови команди към бордовата система и други.

Във вътрешността на Q4 e-tron са оформени допълнителни отделения за дребни багажи с обща съдържимост от към 25 литра, а полезен товарен размер на електромобила варира от 520 до 1490 литра и други.

По отношение на комфорта на пасажерите на задните седалки, от Audi споделят, че тяхната позиция на седене е с съвсем 7 сантиметра по-високо от тази на лидера и пътника начело, макар което те ще могат да разчитат на задоволително пространство над главите си.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР