Audi разкри малко повече детайли за новата генерация RS3 преди

...
Audi разкри малко повече детайли за новата генерация RS3 преди
Коментари Харесай

Audi RS3 ще разполага с 400 конски сили и дрифт режим

Audi разкри малко повече елементи за новата генерация RS3 преди формалната премиера на модела. Тя ще се състои през месец юли, а до края на годината се чака да забележим и първите модели да дойдат в представителствата на „ четирите кръга “.



Знаем, че RS3 ще разчита на добре познатият 2.5-литров петак, който генерира 400 конски сили и 500 нютон метра. Те разрешават усъвършенствано ускоряване от 0 до 100км/ч, което към този момент лишава 3.8 секунди и разрешава електронно лимитирана оптималната скорост от 290км/ч.



Очаквано модела се предлага с Quattro задвижване, като от RS отдела на Audi са създали някои промени в задния диференциал и съгласно марката предлага по-малко недозавиване и по-добра непоклатимост. Благодарение на специфичен режим, който разпределя въртящия миг към задните колела, новото RS3 ще може да прави „ следен дрифт на затворени сектори “.



Максималната мощ от 400 конски сили е налична сред 5600 и 7000 оборота в минута, а усъвършенстваната автоматизирана трансмисия разрешава по-добра промяна на скоростите и усъвършенстван старт от място.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР