Audi представи преработената (фейслифт) версия на своя SUV Q7. Веднага

...
Audi представи преработената (фейслифт) версия на своя SUV Q7. Веднага
Коментари Харесай

Обновеният Audi Q7 съчетава дизайн, комфорт и технологии в едно

Audi показа модифицираната (фейслифт) версия на своя SUV Q7. Веднага се виждат по-редуцираните и изчистени формо, вършиме повърхности, цифровите задни ОLED светлини и извънредно огромният размер на колата.

Новостите във връзка с дизайна включват промени в предната решетка Singleframe. Тя е с отвесни вложки, които се разграничават според от равнището на съоръжение.

Връзката сред контура на радиаторната решетка и към този момент по-високо разположените фарове основава изцяло ново чувство за предната част. Идеята е ясна - да се подчертае мощният външен тип на новия Q7. Допълнително влияние по тази линия идва и от новите цветни отвори за въздух, които са ясно интегрирани в главната архитектура.

Про S line пакета зоните в предната ризница, горните лайстни на вратите и дифузьора са контрастни на цвят.

Преработените фарове с HD Matrix LED технология с лазерни светлини и цифрови дневни светлини, ситуирани в горния водоравен борд, придават на Q7 още по-мощен образен израз. Благодарение на цифровите OLED задни светлини, които се оферират за първи път при Q7, първокласният темперамент на модела става още по-ясно забележим.

 Обновеният Audi Q7 съчетава дизайн, комфорт и технологии в едно
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР