Audi представи обновената версия на своя малък кросоувър Q2, пише

...
Audi представи обновената версия на своя малък кросоувър Q2, пише
Коментари Харесай

Audi Q2 става по-технологичен през 2024 г.

Audi показа обновената версия на своя дребен кросоувър Q2, написа автомобилното издание Autoevolution. Промените са скромни, технологиите са повече, а цената е малко по-висока, което е напълно всекидневно за всеки фейслифт.
 Audi Q8 и Audi SQ8 - какъв брой разхитителен е новият фейслифт на моделите
Това е най-разточителният нов джип на Audi

Пет години след дебюта на Q8 е време за промяна

Според германците всички версии на Q2 към този момент ще се оферират общоприетоо с 8.8-инчовия сензорен екран на компанията.

Екранът, за който се твърди, че е извънредно сензитивен, има резолюция от 1270 х 720 пиксела. Системата може да се ръководи и с глас, а интериорните дизайнери са решили, че към този момент потребност от въртящия се контролер на централната подпора няма. Той е отстранен изцяло и на негово място има дребна ниша за предпазване на... всякакви работи.
 Снимка 654586

Стандартното съоръжение включва DAB тунер (Digital Audio Broadcast), два врата USB-C, серия услуги от пакета Audi Connect, навигационна система, смарт телефон интерфейс и други

Навигацията MMI Navigation Plus разполага с карти с висока резолюция и други услуги, измежду които тези на Гугъл, като по-интересното е, че тя може да се изобразява на цифровото табло зад кормилото, известно още като Virtual Cockpit, което има резолюция от 1920х720 пиксела.
 Снимка 654590

Новото Audi Q2 ще се възползва и от още няколко спомагателни софтуерни екстри. Всички версии към този момент ще се оферират със система за различаване на пътните знаци, заден паркинг помощник, както и система за предизвестие при овакантяване на пътната лента за придвижване.

Продажбите на фейслифтовото Q2 ще стартират през първата половина на годината с цени в Германия, започващи от 28 600 евро. По този метод се отбелязва малък скок в цената от тъкмо 450 евро по отношение на предходния модел.
 Снимка 654588

Двигателната гама стартира от 1.0-литровия трицилиндров мотор със 110 к.с във версията 30 TFSI. По-мощните разновидности 35 TFSI и 40 TFSI са оборудвани надлежно с 1.5-литров мотор със 150 к.с. и 2.0-литров елемент със 190 к.с.

Дизеловите варианти разполагат с 2.0-литров 4-цилиндров мотор с мощ 116 к.с. и 150 к.с. надлежно във версиите 30 TDI и 35 TDI. Върхът на пирамидата се окупира от спортният вид SQ2 и неговата мощ от 300 к.с.
 Снимка 654589

 Dacia Spring - актуализирана и още по-добра от преди
Dacia обнови най-евтиния електрически автомобил в Европа

Spring е още по-атрактивен

Audi Q2 е на пазара от 2016 година и е построен върху модуларната платформа MQB A1 на концерна Volkswagen. Същата архитектура се употребява и от моделите Seat Ateca, Skoda Karoq, Volkswagen T-Roc и други Audi Q2 е по-малък от Mercedes GLA и BMW X1 и е най-малкият кросоувър на Audi.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР