Audi показа новите Competition и Competition Plus пакети за последното

...
Audi показа новите Competition и Competition Plus пакети за последното
Коментари Харесай

Audi представи по-бързите RS4 и RS5 Competition

Audi сподели новите Competition и Competition Plus пакети за последното потомство на комбито RS4, както и двувратата и четиривратата версия на RS5. Двата модела резервират мощността си от 450 конски сили и оптималния въртящ миг от 600 нютон метра, само че форсират по-бързо до 100км/ч. Практичното RS4 съумява да се оправи с дисциплината за 3.9 секунди, с 0.2 секунди по-малко от преди, а RS5 се оправя за 3.8 секунди, с 0.1 секунди по-малко от преди. Максималната скорост е увеличена на 290км/ч.
`Audi

Визуално може да различите двата модела по 20-цоловите джанти с полирана предница и черна сърцевина. Стандартно модела идва още с матрични LED светлини и карбонови детайли по предната ризница, праговете, огледалата и задния дифузьор. Накрайниците на ауспусите също са оцветени в черен емайл.
`Audi

Окачването е регулируемо и разрешава до 20мм по-ниска стойка на колата в съпоставяне със общоприетите RS4 и RS5. Амортисьорите са още с регулируема неотстъпчивост, а пружините са по-твърди. От Audi декларират, че въпреки окачването да е приспособено за пистово каране, то намира съвършения баланс сред комфорт и неотстъпчивост.
`Audi

Competition моделите получават още състезателен диференциал, както и друг програмен продукт на скоростната кутия и мотора. Спирачките са керамични и усъвършенстват прекъсването от 100км/ч с 2 метра. Цената на общоприетия Competition пакет в Европа е 7875 евро, а тази на Plus версията е 11875 евро.
`Audi

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР