Audi обмисля навлизане в сегмента на пикапите, което е много

...
Audi обмисля навлизане в сегмента на пикапите, което е много
Коментари Харесай

Пикап Audi? Явно от Инголщат искат да повторят грешката на Mercedes

Audi обмисля нахлуване в сегмента на пикапите, което е доста спорно решение. Сега, самостоятелният художник Theottle ни демонстрира по какъв начин може да наподобява този пикап в жанр Audi Q6, основан на Ford Ranger.

Ford Ranger се построява на същата платформа като VW Amarok, което значи, че пикапът на Audi също ще бъде построен на тази платформа. Моделът Q6 също не е определен инцидентно - това е най-новия модел на Audi, показан напълно скоро в Китай.

`Пикап

Пикапът, който замислят от Audi, получава " мускулести " предни и задни калници, огромни въздухозаборници, присъщата за немската марка решетка и тесни фарове с футуристична LED графика.

Според специалисти в сектора обаче, VW Amarok се нарежда като първокачествен пикап. Тоест нишата е заета и не си коства да има в нея две коли на концерна. Следователно Audi може да пусне електрически пикап, който да се конкурира с Rivian R1T и Tesla Cybertruck.

В противоположен случай моделът е жертван - няма да се търси и в последна сметка, сходно на Mercedes-Benz X- Klasse, ще бъде свален от поточната линия, даже преди да получи най-малко една актуализация.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР