Audi е партньор на събитето Air and Water Need Good

...
Audi е партньор на събитето Air and Water Need Good
Коментари Харесай

Audi партньор на събитието на Red Bull Air and Water Need Good Wings

Audi е сътрудник на събитето Air and Water Need Good Wings, което се провежда от Red Bull на 30-ти юни. Проектът е първото по рода си трансдисциплинарно рисково съревнование, сплотяващо конкуренция с кайтсърф и парапланер.

Атлетите Веселин Овчаров и Никола Абаджиев ще прекосят страната от запад на изток по продължението на река Дунав. От Ново село, Видинско до Силистра по въздух и вода. До началната точка Никола Абаджиев ще пътува с Audi Q3, многофункционален SUV модел със надеждно наличие на пътя.Спортистите ще се състезават, като Весо Овчаров ще бъде в полет с парапланер над дунавската низина, а Коки ще се движи по реката с кайтсърф. Стартът е в 7:00 часа сутринта, като двамата ще би трябвало да изминат допустимо най-дълго разстояние в границите на 12 часа. Всеки искащ да види прекосяването на Коки, ще има опция да го засече в някой от огромните градове по река Дунав: Видин, Лом, Козлудуй, Никопол, Свищов, Русе, Силистра.Весо Овчаров ще бъде видян в небето над Белоградчик, Монтана, Плевен, Бяла, Разград, Шумен и Добрич.Надпреварата на състезателите може да се наблюдава в действително време онлайн.

- Трансдисциплинарно рисково съревнование, сплотяващо конкуренция с кайтсърф и парапланер
- Атлетите на Ред Бул Никола Абаджиев и Веселин Овчаров прекосяват страната от запад на изток
- Многофункционалният SUV Audi Q3 e автомобилът, който кара Никола Абаджиев
 Новият Q3
Новият Audi Q3 е SUV с голям брой разностранни гении. Втората генерация на модела е доста по-функционална с помощта на нараствания вътрешен шир, гъвкавия вътрешен размер и многочислените практични елементи. Мускулестата предница на новия Audi Q3 се господства от предната решетка Singleframe в октагон-дизайн. Интериорната идея обезпечава доста място: според от позицията на задните седалки и техните облегалки, багажното поделение побира до 675 литра, а при сгънати седалки вместимостта му доближава до 1.525 литра. Дъното на багажника може да се настройва в три позиции на височина, а ниският борд на товарене е ситуиран на 748 милиметра над земята и улеснява боравенето с тежки товари. Компактният SUV може да се похвали с многочислени новаторски инфо-развлекателни решения - цифров кокпит и MMI touch-дисплей. Интелигентни асистиращи системи подкрепят лидера при шофиране в града, при паркиране и на далечни дистанции, като прибавят още комфорт към новия Audi Q3.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР