Audi е партньор на събитето Air and Water Need Good ...

Audi е партньор на събитето Air and Water Need Good

Audi партньор на събитието на Red Bull Air and Water Need Good Wings

Audi е сътрудник на събитето Air and Water Need Good Wings, което се провежда от Red Bull през днешния ден, 30-ти юни. Проектът е първото по рода си трансдисциплинарно екстремно съревнование, сплотяващо конкуренция с кайтсърф и парапланер.

Атлетите Веселин Овчаров и Никола Абаджиев ще прекосят страната от запад на изток по продължението на река Дунав. От Ново село, Видинско до Силистра по въздух и вода. До началната точка Никола Абаджиев ще пътува с Audi Q3, многофункционален SUV модел с надеждно наличие на пътя.Спортистите ще се състезават, като Весо Овчаров ще бъде в полет с парапланер над дунавската низина, а Коки ще се движи по реката с кайтсърф.

Стартът бе в 7:00 часа сутринта, като двамата ще би трябвало да изминат допустимо най-дълго разстояние в границите на 12 часа.Всеки искащ да види прекосяването на Коки, ще има опция да го засече в някой от огромните градове по река Дунав: Видин, Лом, Козлодуй, Никопол, Свищов, Русе, Силистра.

Весо Овчаров ще бъде видян в небето над Белоградчик, Монтана, Плевен, Бяла, Разград, Шумен и Добрич.

Надпреварата на състезателите може да се наблюдава в действително време онлайн.Новият Q3

Новият Audi Q3 е SUV с голям брой разностранни гении. Втората генерация на модела е доста по-функционална с помощта на нараствания вътрешен шир, гъвкавия вътрешен размер и многочислените практични елементи. Мускулестата предница на новия Audi Q3 се господства от предната решетка Singleframe в октагон-дизайн. Интериорната идея обезпечава доста място: според от позицията на задните седалки и техните облегалки, багажното поделение побира до 675 литра, а при сгънати седалки вместимостта му доближава до 1.525 литра. Дъното на багажника може да се настройва в три позиции на височина, а ниският борд на товарене е ситуиран на 748 милиметра над земята и улеснява боравенето с тежки товари. Компактният SUV може да се похвали с многочислени новаторски инфо-развлекателни решения - цифров кокпит и MMI touch-дисплей. Интелигентни асистиращи системи подкрепят лидера при шофиране в града, при паркиране и на далечни дистанции, като прибавят още комфорт към новия Audi Q3.

(платено съобщение)

Източник: novini.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg