Audi A7 SportbackAudi избра премиум “touring гумата Turanza T005 за

...
Audi A7 SportbackAudi избра премиум “touring гумата Turanza T005 за
Коментари Харесай

Bridgestone Turanza T005 е изборът на Audi за новия A7 Sportback

Audi A7 Sportback
Audi избра премиум “touring ” гумата Turanza T005 за новия автомобил Audi A7 Sportback. Гумата, маркирана с AO (Audi Original), съчетава висококачествена примес от силициев двуокис, включваща създадения от Bridgestone полимер NanoPro-Tech™, с дизайн на протектора, осигуряващ чудесно сцепление при мокра настилка, като в същото време усилва оптимално живота на гумата и горивната успеваемост.

Шофьорите на новото купе с четири порти Audi A7 Sportback ще разполагат с цялостната гама от 17″-21″ гуми Turanza T005. С оборудването от Bridgestone, новият жанр и динамичните линии на Gran Turismo се отразяват в едно спортно шофиране, даващо на лидера цялостен надзор. Гумите обезпечават чудесно ръководство и реакция, като в същото време поддържат безкомпромисното сцепление при всевъзможни условия.

Освен това, Bridgestone е присъединила и своята технология B-Silent в гумите Turanza с размери от 19″ до 21″, с цел да се сведе до най-малко шумът в купето на автомобила при всички пътни настилки и доста да се усили комфорта за лидера. Чрез консолидираното на детайл от полиуретанова пяна с отворена клетка, прибавен към вътрешната повърхнина на гумата, тази технология работи непосредствено за намаление резонанса на въздуха, подбуден от въздушните трептения. Това способства за доста понижаване на шума в купето спрямо елементарните гуми, без да се прави компромис с продуктивността и динамичността на гумата.



Кристоф Де Валроже, вицепрезидент Original Equipment, Bridgestone Europe, разяснява съдействието: „С Turanza T005 Bridgestone продължава да показва новаторски метод към технологията на гумите и сигурността при шофиране. Turanza T005 разрешава на водачите да продължат да пътуват и да имат надзор над автомобила без значение от изискванията на шофиране. Като благонадежден сътрудник на Audi, ние сме изключително горди, че Turanza T005 e изборът на Audi за новият A7. ”

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР