AUBURN, Ala. (AP) — Доминиращо представяне на Auburn послужи като

...
AUBURN, Ala. (AP) — Доминиращо представяне на Auburn послужи като
Коментари Харесай

Auburn контролира USC 91-75 в първия пътен мач на Bronny James

AUBURN, Ala. (AP) — Доминиращо показване на Auburn послужи като увещание, че нито USC, нито Bronny James са приключен артикул.

Адън Холоуей вкара 15 точки с шест асистенции, а Джейлин Уилямс имаше 14 точки, с цел да помогне на Обърн да победи USC с 91-75 в неделя, до момента в който Джеймс от Троянците продължи да си проправя път към връщането си към формата, откакто претърпя сърдечен арест през юли.

Тигрите (8-2) направляваха играта през по-голямата част от пътя в първото посещение на Джеймс в претъпкана Auburn Arena с десетки скаути от НБА, които следиха. Троянците (5-5) изгубиха третия си следващ мач.

„ Той се е подобрил, само че е малко непочтено по отношение на него да го съдим за всяко владеене сега “, сподели треньорът на Trojans Анди Енфийлд. „ Той се завърна и ни даде положителни минути. Той играе доста мощно.

„ Той е просто първокурсник и е отсъствал пет месеца. Това е доста, доста предизвикателство за него, само че ние чакаме, че той ще бъде доста по-добър състезател доникъде н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР