Ацетон, алкохол, памук тампон, лепило за нокти, един филтър пакетче

...
Ацетон, алкохол, памук тампон, лепило за нокти, един филтър пакетче
Коментари Харесай

Дами, Гениално! Ето Как Да Спасите Счупен Нокът, Без Да Го Режете!

Ацетон, алкохол, памук тампон, лепило за нокти, един филтър пакетче чай (всякакъв), прозрачен лак за нокти, лак за нокти в стремежи цвят, ножици, пила за гланциране на ноктите.

Процедура за „ кърпене “ на строшен нокът

Стъпка 1 – нокът, който сте счупили, нагласете тъкмо в счупената част, в случай че е належащо първо го върнете в равна позиция във връзка с останалата част.

Стъпка 2 – След това, региона към целия строшен нокът почистете с ацетон в случай че нокът е бил лакиран, а по-късно и с алкохол. Ако нокът не е бил лакиран, задоволително е да употребявате единствено алкохол, написа Блиц. Целта на използването на алкохол е, че нокът би трябвало да бъде безупречно чист, т.е. без следи от крем за ръце или различен артикул.

Стъпка 3 – След като сте почистили нокът, вземете филтър пакетче чай, изрежете и изсипете наличието. След това част от пакетче изрежете по мярка и форма, която ще подхожда на размера и формата на нокът, който сте счупили.

Стъпка 4 – посредством цялата повърхнина на нокътя, отмерено нанесете лепило за нокти.

Стъпка 5 – Върху лепилото за нокти, вярно допустимо по-точно, залепете парчето от филтъра пакетче. Много е значимо межди нокътя и филтъра пакетче да няма никакви въздушни мехурчета. Когато приключите с нанасянето, изчакайте нокът да изсъхне, а върху филтъра пакетче нанесете още един пласт лепило и още веднъж изчакайте да изсъхне.

Стъпка 6 – Тогава, когато и другият пласт лепило за нокти е пресъхнал, благодарение на пила за гланциране, полирайте цялата повърхнина на нокътя.

Стъпка 8 – Върху полирания нокът нанесете пласт прозрачен лак за нокти.

Стъпка 9 – Когато пласта прозрачен лак изсъхне, нанесете пласт лак за нокти в стремежи цвят и изчакайте да изсъхне.
Tags: ОЩЕ ЗА ЖЕНАТАМАСКИМЕХЛЕМИГРИМИРАНЕ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР