Атракцията с 3D модел на салона отбелязва 30-годишнината на старта

...
Атракцията с 3D модел на салона отбелязва 30-годишнината на старта
Коментари Харесай

Две пловдивски красавици обслужват самолет на Air France пре...

Атракцията с 3D модел на салона отбелязва 30-годишнината на старта на Алианс Франсез в Пловдив

Част от салона на френски пътнически аероплан на компанията „ Air France” ще бъде подложен пред Дома на културата „ Борис Христов” за празниците за 30-годишнината на старта на Алианс Франсез в Пловдив.

Те ще стартират на 21 юни и ще продължат до 26-и. Откриването на Френската седмица стартира в 11.30 ч. пред Дома на културата. Тя предхожда и анонсира 18-тия фестивал „ Златен ключ”.

3D модел на салон на пътнически аероплан не е показван в никакъв случай до момента у нас. Атракцията е без аналог.

За нея две пловдивски хубавици ще облекат костюмите на стюардеси на именитата самолетна компания.

„ Те са дело на дизайнера Кристиян Лакроа и съблюдават всяка детайлност от тях. Момичетата ще вкарват гостите в салона на самолета”, сподели шефът на „ Алианс Франсез Пловдив” Фани Брадинска.



Всеки ще може да си направи фотография или селфи в кабината със стюардесите.

За юбилея на Алианс Франсез е поканен и неговият първи пловдивски шеф Жан-Никола Льофийол, който живее в Истанбул от години.

Френската седмица се организира в целия свят. Докато тя тече, на огромен екран в Париж се демонстрират градовете, които честват френския език. Така парижани ще видят и видео от град Пловдив.

С Френската седмица от 21 до 26 юни, ще отбележим и 30 години от първото честване на „ Празника на Музиката” в Пловдив. Ще има томболи, игри и изненади.

Участието планува на лотариен принцип в края на седмицата да се изтегли спечелилия в играта, който ще завоюва ваучер за вечеря за двама в прочут ресторант в Пловдив.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР