Атрактивността на меме криптовалутите продължава да расте, особено когато крипто

...
Атрактивността на меме криптовалутите продължава да расте, особено когато крипто
Коментари Харесай

Най-добрите меме монети за 2024 г: Кои са най-добрите монети, които да наблюдавате тази година? ButtChain, Bonk, Pepe, Floki и Book of Meme

Атрактивността на меме криптовалутите продължава да пораства, изключително когато крипто пространството претърпява интервали на бичи трендове.

Крипто запалянковците са привлечени от меме монетите освен поради техния комизъм, само че и поради възприятието им за общественост.

В тази публикация ще разгледаме едни от най-хубавите меме монети за 2024 година В началото на листата на най-хубавите меме монети през 2024 година е новостартиралата ButtChain , която се намира в стадий на предпродажба, следвана от Bonk, Pepe, Floki и Book of Meme.



Едни от най-хубавите меме монети през 2024 година

  1. ButtChain (BUTT): ButtChain е занимателна нова меме монета в предварителна продажба, която е първата меме монета с автоматизирана ликвидност, построена на Polygon
  2. Bonk (BONK): Меме монета на тематика кучета, построена на Solana
  3. Pepe (PEPE): Вдъхновена от мема “Pepe the Frog ”
  4. Floki (FLOKI): Кръстена на кучето на Илон Мъск
  5. Book of Meme (BOME) : Нова меме монета, основана на Solana

Преглед за най-хубавите меме монети за 2024 година

1.ButtChain (BUTT)

ButtChain , ново лице на пазара на меме монети, се отличава с неповторимата си композиция от комизъм и нововъведения, която притегля необятен кръг крипто запалянковци. ButtChain се популяризира като първата в света меме монета с автоматизирана ликвидност, построена на Polygon. Тя се отличава с вълнуваща “ Сподели и завоюва ” стратегия, предлагаща 20% такса за сполучливо привлечени нови консуматори, посредством реферални линкове, под формата на MATIC токени.

За да обезпечи равномерен пазарен дебют, ButtChain е въвела строги ограничения за ликвидност. Функцията “ Автоматична ликвидност ” автоматизирано разпределя 20% от средствата, набрани по време на предварителната продажба в Uniswap, като обезпечава незабавна ликвидност при стартирането. Функцията “Liquidity Farming ” прибавя 5% такса за транзакция, която покачва ликвидността и поддържа дефлационния модел на токените посредством изгаряне на токени.

ButtChain може да се закупи на предварителна продажба за стеснен интервал от време на формалния уеб страница .

2.Bonk (BONK)

Bonk е още една много настояща меме монета. Тя работи в мрежата Solana, известна с бързата си скорост на транзакциите и по-ниските си разноски. Bonk бе пусната в послание посредством airdrop на общността на Solana по време на коледните празници през 2022 година

3.Pepe (PEPE)

Pepe употребява блокчейна на Етериум и се възползва от емблематичното интернет меме “Pepe the Frog ” Жабокът Пепе ”. Понастоящем Pepe се подрежда на трето място по пазарна капитализация измежду меме монетите, паралелно с Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

4.Floki Inu(FLOKI)

Floki е кръстена на кучето на Илон Мъск. Монетата съчетава меме културата с функционалността. Floki е интегрирала в екосистемата си просветителна платформа и благотворителни планове. Слоганът ѝ е “Криптовалутата на хората ”.

5.Book of Meme (BOME)

Пусната на пазара през март 2024 година, Book of Meme ( BOME ) е меме монета, която има за цел да опрости вашето прекарване в Web3 бранша. Тя разполага с безвредна и безпроблемна платформа за покупка и продажба на криптовалути.

Какво съставляват меме монетите?

Меме монетите, като ButtChain , са криптовалути, въодушевени от интернет мемета или настоящи трендове, като началото бе сложено от Dogecoin. Обикновено те се отличават с комичен брандинг и се движат от експозицията в обществените медии, което ги прави много разпознаваеми, само че нестабилни. Макар в началото да се възприемат като оригиналност, някои такива монети реализираха доста пазарно наличие и насърчиха постоянни общности, оспорвайки обичайните схващания за стойност в пейзажа на цифровите валути.

Защо хората купуват меме монети?

Хората купуват меме монети по разнообразни аргументи, в това число заради капацитета им за бърз напредък, подхранван от модерните трендове в обществените медии, и привлекателността на техния неналожителен, насочен към общността брандинг. Освен това ниската начална цена на доста меме монети ги прави налични за по-голямата част от крипто запалянковците. Да бъдеш част от общността на меме монета също може да бъде занимателно и ангажиращо прекарване, при което членовете са ангажирани посредством смешки и споделени моменти, което прибавя обществен детайл към инвестицията.

Най-добрите меме монети през 2024 година – заключителни мисли

В тази публикация са прегледани едни от най-хубавите меме монети на 2024 година ButtChain води със своите новаторски функционалности и хумористична марка, до момента в който Bonk, Pepe, Floki и Book of Meme не престават да набират известност.

Както при всяка криптовалута, заинтригуваните притежатели на токени би трябвало да проведат задълбочено изследване и да проявят надлежна грижа. Тези монети носят присъщи опасности и непредсказуемост. Тази публикация не съставлява финансов съвет.

За тези, които се интересуват от ButtChain, посетете формалния уеб страница на ButtChain за повече детайлности по отношение на предварителната продажба на плана, характерностите и районите, в които присъединяване в сходни планове е разрешено.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР