Атрактивни събития, посветени на темите за кулинарната култура и разнообразие

...
Атрактивни събития, посветени на темите за кулинарната култура и разнообразие
Коментари Харесай

Кулинарни пътешествия и съвети за балансирано хранене на „Сцена Цетрални хали“

Атрактивни събития, отдадени на тематиките за кулинарната просвета и многообразие чакат посетителите на „ Сцена Централни хали “ през месец юни. Културният календар на най-новото градско пространство, ситуирано на сутеренния етаж във възобновената от Kaufland емблематична постройка на Централни хали, включва кулинарни презентации, семинар за здравословно хранене и истории и предписания от пъстрата кухня от квартала Гастрономическо странствуване ще открият кулинарните майстори от Amuse Bouche на 13 юни от 19 часа с безвъзмезден презентационен кулинарен клас, подобаващ за фенове готвачи и ценители на кулинарната просвета. Нашите гост-лектори ще зададат звук за лятото с три бързи и лесни предписания, които са по едно и също време лесни за подготвяне, доста вкусни и подобаващи за хора с динамичен метод на живот. По време на презентацията гостите ще схванат по какъв начин да си подготвят леко и здравословно лятно меню с основни герои виетнамски летни рулца, спагети от тиквички и недопечен крем от банан и лешник. Философията на кулинарно учебно заведение Amuse Bouche „ Храната е здраве! Храната сплотява! “ ще се разгърне пред очите на гостите, създавайки кулинарен разговор и завършвайки с дегустация на трите ястия. е с вход свободен, само че се изисква предварителна регистрация, поради ограничавания брой хора, които могат да се включат. Затова не пропускайте да потвърдите своето участие на:  



15 юни в 17 часа изложба Dali Vino ще гостува на „ Сцена Централни хали “ със своята нова картина, въодушевена от емблематичната постройка с сърцето на града. „ Рисуване и вино: Залез над Централни хали “ дава обещание друго и запаметяващо се креативно прекарване, допълнено с усет на шоколад и приятна музика.

Образователният аспект на кулинарната просвета също заляга в културната стратегия на „ Сцена Централни хали “. Здравният психолог, хранителен терапевт и създател Михаела Белорешка ще организира серия от семинари, разгръщащи тематиката за здравословното хранене и цялостната грижа за тялото и душeвността. (на 20 юни) визира нутриционалната логика на психиката, пояснявайки за участниците връзката сред храната и психологичното здраве. Не пропускайте този първи безвъзмезден семинар!



Кулинарната стратегия за месец юни ще приключи с едно особено вкусно събитие. Със сърцатия екип на Мулти култи колектив „ Сцена Централни хали “ ще развива поредност от кулинарни срещи и вечери, които сплотяват и сближават разнообразни култури и националности. Първото събитие ще се организира на 27 юни от 19:00 часа на тематика „ Истории и предписания, които ни сближават ”.  Специални посетители от украинската общественост - известна поетеса, началник готвач и млади музиканти, ще споделят своите персонални истории и всестранни гении.

Допълнителна информация за културната стратегия на „ Сцена Централни хали “, както и елементи за предварителна регистрация и билети за обособените събития ще бъде регулярно оповестени на и в.

За Kaufland България
Kaufland България е водач в бранша на търговията с годишен оборот от над 2 милиарда лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7500 чиновници. През 2024 година компанията разполага с 66 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 година в България до през днешния ден Kaufland се стреми да подтиква националната и районна стопанска система и инфраструктурата по места с общи вложения от 1,6 милиарда лева Компанията непрестанно развива своята политика за стабилно развиване и под мотото „ Действията носят смяната “ се ангажира с разнообразни обществени и екологични действия – от потреблението на енергийно ефикасни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през поддръжката на уязвими групи до намаляването на пластмасата.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР