Атрактивната кралица на Йордания Рания не винаги се е радвала

...
Атрактивната кралица на Йордания Рания не винаги се е радвала
Коментари Харесай

Вижте кралица Рания преди и след пластичните операции

Атрактивната кралица на Йордания Рания не постоянно се е радвала на съвършено лице, дребен нос и добре поддържани тъмни къдрици, с мкоито я познават през днешния ден всички. Върху височайшето лице крепко е играл ножът на пластичните хирурзи, тъй че да забележим каква е била Нейно величество преди да се допре до трона.

Рания ал-Ясин израства в Кувейт в палестинско семейство. Тя се среща с йорданския принц Абдула, откакто приключва Американския университет в Кайро, реалокира се в Йордания и работи за " Епъл " и " Сити банк " през януари 1993 година Два месеца след първата им среща те се сгодяват и се подписват брак на 10 юни същата година.

На студентски фотоси можем да забележим по какъв начин наподобява кралицата преди ринопластиката, където е и с доста по-светла коса. Явно с цел да седне на престола, е трябвало да мине освен курсове за поведение във ввисшето общество, само че и през скалпела на опитни хирурзи.

Днес Рания постоянно се подрежда измежду най-стилните и красиви кралските особи. Тя обаче явно е минала дълъг и мъчителен път, с цел да го реализира. Тежка е кралската корона.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР